Διάρρηξη με λεία πάνω από 65.000 ευρώ σε σπίτι στην Τρίπολη

Διάρρηξη με λεία πάνω από 65.000 ευρώ σε σπίτι στην Τρίπολη

Απρίλιος 09, 2017 - 15:21
3 σχόλια

Μάστιγα αποτελούν πλέον οι διαρρήξεις για την πόλη της Τρίπολης, αλλά και για τα χωριά του Δήμου μας. Τέτοιες ημέρες, μάλιστα, που οι άνθρωποι λείπουν από τα σπίτια τους είτε για τα ψώνια τους είτε για να πάνε στην εκκλησία, οι επιτήδειοι έχουν πεδίον δόξης λαμπρόν για να δράσουν.

Πάντως οι διαρρήκτες που μπήκαν σε σπίτι κοντά στην πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη το βράδυ του Σαββάτου του Λαζάρου σίγουρα δεν θα πίστευαν στα μάτια τους αντικρίζοντας τη λεία που κρυβόταν σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Arcadia Portal, οι διαρρήκτες, ο αριθμός των οποίων ερευνάται από την Αστυνομία, μπήκαν μάλλον από εξωτερική σιδερένια σκάλα στο παλιό σπίτι και, καθώς το έκαναν φύλλο-φτερό, ανακάλυψαν στον καναπέ του σαλονιού περίπου 65.000 ευρώ μετρητά και σε άλλες κρυψώνες του σπιτιού κάποιες εκατοντάδες λίρες Αγγλίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπολογίζεται ότι η λεία που έπεσε στα χέρια των επιτήδειων ανέρχεται σε πάνω από 80.000 ευρώ συνολικά.

Το Τμήμα Τρίπολης διερευνά την υπόθεση.

Οι περισσότεροι πολίτες, μετά την επιβολή των capital controls, κρατούν μετρητά στο σπίτι. Δυστυχώς, η παραπάνω περίπτωση αποδεικνύει ότι τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα δεν είναι ασφαλή ούτε στον ιδιωτικό χώρο...

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Οι κάτοχοι των χρημάτων θα ελεγχθούν απο την εφορία σχετικά με το πόθεν έσχες??? Μπα...

Αφού ρε παλικάρια είπαμε 65 χιλιάρικα είναι για τη τράπεζα όχι για το στρώμα. Εκτός κι αν είναι μαύρα.

Και στην τράπεζα να τα είχε ο άνθρωπος , μέχρι τον Σεπτέμβρη, το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε..................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.