Διάλεξη του Πάνου Ηλιόπουλου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Διάλεξη του Πάνου Ηλιόπουλου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Ιούνιος 04, 2017 - 14:46
1 σχόλια

Ο καθηγητής Πάνος Ηλιόπουλος θα δώσει διάλεξη με θέμα την πολιτική φιλοσοφία των Στωικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα ΦΠΨ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, ώρα 12.00, Αίθουσα Σεμιναρίων.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος είναι διδάκτωρ της Φιλοσοφίας, διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρόεδρος της Εταιρείας Ιστορικής κ Πολιτισμικής Δράσης Μουσείου Δ. Πλαπούτα. Έχει διοργανώσει, ή συν-διοργανώσει, συνέδρια φιλοσοφίας στην Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό, έχει δώσει διαλέξεις σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, κι έχει συμμετάσχει με επιστημονικές ανακοινώσεις σε ποικίλα φιλοσοφικά συνέδρια (Ελλάδα, ΗΠΑ, Ινδία, Φινλανδία, Πολωνία, Κίνα, Γαλλία, Ουγγαρία, Ρωσία, Ουκρανία). Άρθρα και βιβλιοκρισίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα ελληνικά και ξένα περιοδικά φιλοσοφίας, και ορισμένα από αυτά ήδη έχουν μεταφραστεί και συμπεριλαμβάνονται σε διεθνείς επιστημονικούς τόμους.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.