ΔΕΥΑΤ: Είχε δοθεί έγγραφο για την «έγκριση αποδοχής αποβλήτων» από το 2017

ΔΕΥΑΤ: Είχε δοθεί έγγραφο για την «έγκριση αποδοχής αποβλήτων» από το 2017

Μάρτιος 08, 2024 - 14:40
16 σχόλια

Σε σχέση περί της ύπαρξης ή μη έγκρισης αποδοχής αποβλήτων από την Βιοενεργειακή Πελοποννήσου  ΑΕ για την μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο στον Βιολογικό Καθαρισμό της ΔΕΥΑ Τρίπολης στην ΒΙ.ΠΕ  δηλώνουμε τα εξής:

1) Από την παρούσα Διοίκηση της Επιχείρησης ΔΕΝ έχει δοθεί καμία έγκριση.  

2) Βρήκαμε ότι στις 17/11/2017 είχε δοθεί  έγγραφο με θέμα «έγκριση αποδοχής αποβλήτων» επί της τότε διοίκησης της ΔΕΥΑ Τρίπολης.

3) Λόγω της παρόδου μεγάλου χρονικού διαστήματος από  την αρχική έγκριση, θα  επανεξετάσουμε την δυνατότητα διάθεσης υγρών αποβλήτων της ανωτέρω μονάδας στην ΕΕΛ Τρίπολης.

4) Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση των συνδημοτών μας, του Δημοτικού Συμβουλίου και παντός ενδιαφερόμενου.

Στέφανος Χατζόπουλος
Αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΤ

Δείτε σχετικό έγγραφο

 

αποδοχή ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛ ΔΕΥΑΤ (1) by Arcadiaportal.gr on Scribd

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Ο Εγγλέζος του Παυλή εχει κάτι να μας πει για το συγκεκριμένο έγγραφο της ΔΕΥΑΤ;

Αυτοί οι άχρηστοι του Παυλή κατέστρεψαν τον πόλη. Να χαίρεσαι κ. Σμυρνιώτη τους συνεργάτες σου.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΥΠΗ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΥΠΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟ 2023 ; ΚΑΡΩΝΗ,ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ,ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ !!!

Είστε γελοίοι και ψεύτες. Έχετε το έγγραφο και δηλώνετε πως δεν υπάρχει. Λέτε τώρα πως δεν το δώσατε εσείς αλλά προηγούμενοθ. Και πως θα επανεξεταστεί. Πόσο δούλεμα πια στον κόσμο που του πετάξατε και μια ομόφωνη απόφαση αντίθετη ; Για πόσο κράξιμο είστε ;

17:40 αφήστε τον Εγγλέζο στην ησυχία του εκεί στον Μπίγκ Μπέν. Εδώ ο αδελφός του έχει γίνει κολλητός του δημάρχου.

Σε ότι γίνεται καλό η κακό, σχετικό ή άσχετο, αναφέρεστε στον Τρουπή! Ντε και καλά να τον κρατάτε στην επικαιρότητα! Α ρε ζόρια που τραβάτε μερικοί μερικοί!

18.10 που να ξέρει ρε πανίβλακα ο Χατζόπουλος ότι ο Καρώνης κλπ ειπχαν δώσει το χαρτί; Ο Χατζόπουλος είπε όταν τον ρώτησε ο Γούργαρης ότι αυτός δεν έχει δώσει τέτοιο έγγραφο. Που να ήξερε στο ΔΣ τι είχαν κάνει το 2017 τα συναιτεράκια του Σμυρνιώτη. Έχετε και το θράσος και μιλάτε !!!

Ρε παρατράγουδο βλέπεις πουθενά απόφαση ή υπογραφή αιρετού της τότε διοίκησης; Παρά η ταραχή σου φαίνεται πλέον ξεκάθαρα

Βγαίνουν τα ΝΟΥΜΕΡΑ και χρεώνουν την εκλογή του Παυλή στον Σμυρνιώτη!!! Του (αείμνηστου) Παυλή που τον έβγαλε ο Τζιούμης!!! Του (αείμνηστου) Παυλή που είχε αντίπαλο στις εκλογές τον Σμυρνιώτη, τον χρεώνουν στον ...Σμυρνιώτη!!! Ρε πάτε με τα καλά σας;;; ΕΣΕΙΣ βγάλατε τον Παυλή και έχετε το θράσος να μιλάτε; ΟΥ να χαθείτε, να χανόσαστε. Στο έγγραφο βλέπω το όνομα του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΤ το 2017. Ο σημερινός γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΤ δεν θα κάνει κάποια δήλωση; Όλο τον Χατζόπουλο ακούμε. Για το ουσιαστικό, τεχνικό κομμάτι της υπόθεσης δεν θα μας μιλήσει ο σημερινός γενικός διευθυντής;;

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ.ΕΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ .

20:22 τα βλέπεις Βάλια γιατί την πάτησες; Κούνια που σε κούναγε που πόνταρες με τον Εγγλέζο.

21.59 Σταμάτα. Μην γράφεις άλλο. Κολλήσαμε από τα σάλια με τόσο γλύψιμο. Λίγο εγωισμό δεν έχεις;

η ΔΕΥΑΤ έχει διευθυντή και μάλιστα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος δημόσιος, σίγουρα δημοτικός υπαλληλος, του Νομού αν όχι της Περιφέρειας. Όταν κάποιος είναι δντης αναλαμβάνει την ευθύνη τουλάχιστον να απαντά για την υπηρεσία του. Αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων θέση ευθύνης. Ευθύνη δεν είναι η ανάληψη καθηκόντων εκλογικού instructor του κουμπάρου δημάρχου. Αυτά ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.