Δεν μας αξίζουν αυτές οι παραλίες...

Δεν μας αξίζουν αυτές οι παραλίες...

Ιούνιος 19, 2016 - 12:35
6 σχόλια

Περίπου μέσα Ιουνίου, και με τις πρώτες ζέστες οι παραλίες της Αρκαδίας γέμισαν κόσμο. Αυτή την εικόνα άφησαν πίσω τους στην παραλία Πόρτες του Παραλίου Άστρους χθες, πρώτη ημέρα της τριήμερης αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Σκουπίδια παρατημένα στην άκρη του δρόμου, σκουπίδια κρεμασμένα, να «στολίζουν» τα αλμυρίκια που δρόσιζαν στη σκιά τους τους ασυνείδητους παραθεριστές, οι οποίοι με την πρώτη ευκαιρία κατηγορούν θεούς και δαίμονες την Πολιτεία αν τυχόν και μια χρονιά δεν παρασημοφορηθεί η περιοχή με τη Γαλάζια Σημαία, και οι ίδιοι με την πρώτη ευκαιρία αντί να αναζητήσουν έναν κάδο, ή αν δεν υπάρχει κάδος να πάρουν τα απορρίμματά τους μαζί ώσπου να βρουν έναν, δεν είναι δα και κόπος, τα παρατούν όπου να 'ναι.

Συνήθως, στην ίδια παραλία που θα επισκεφθούν και την επομένη.

Για να έχουμε τις παραλίες μας καθαρές, πρέπει να φροντίζουμε και εμείς. Ο εκάστοτε Δήμος κάνει ότι είναι δυνατόν για την καθαριότητα τους, κατά τη γνώμη μας, μπορούμε πάντοτε να το επισημάνουμε. Αλλά το να παρατάμε σκουπίδια δεξιά και αριστερά στις όμορφες ακτές μας δηλώνει έλλειψη συνείδησης, έλλειψη συναίσθησης και ανευθυνότητα.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Δεν δικαιολογώ τους ρυπαίνοντες αλλά στην φώτο δεν βλέπω και πουθενά κάποιο κάδο απορριμάτων. Ο Δήμος Άστρους(?) θα έπρεπε κυριολεκτικά να έχει σπείρει τις παραλίες του με κάδους απορριμάτων. Και να έχει εποχιακούς εργάτες για την αυξημένη δουλειά συγκομιδής τους. Αλλά μόνο να φωνάζουμε για τους άλλους ξέρουμε αντί να σχεδιάζουμε μπροστά.

Εσυ φιλε που εγραψες για καδους και εργατες σε ενημερωνω πως στα 5 μετρα υπαρχει καδος σκουπιδιων. Απλως ειναι στη νοοτροπια του ελληναρα να τα πεταει οπου να ναι και να γκρινιαζει μετα για θαλασσες βρωμικες κτλπ. Στατιστικα 3 στους 5 πετανε τις ακαθαρσιες τους διασπαρτα

Ο βρωμιάρης ούτε στο ένα μέτρο δεν βλέπει κάδο.Θα σβήσει με τρόπο την γόπα στην αμμο,την τσίχλα στο δάπεδο και πάει λέγοντας....Καλοντυμένοι γύφτοι άντε...

Τριπολιτσιώτες στο Αστρος, ακριβώς ό,τι και με τους πασόκους που πήγαν σύριζα, μεταφορά γυφτιάς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.