Δεν δήλωσε συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας η Δόξα Μεγαλόπολης

Δεν δήλωσε συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας η Δόξα Μεγαλόπολης

Ιούλιος 31, 2023 - 19:54
5 σχόλια

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την Δόξα Μεγαλόπολης καθώς συνέπεια του διοικητικού της αδιεξόδου είναι η μη δήλωση συμμετοχής της ούτε στην Α' αλλά ούτε και στην Β' κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Την Δευτέρα 31 Ιουλίου έληξε η προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής των ομάδων στην Α' και την Β' Αρκαδίας με την Δόξα Μεγαλόπολης να μην δηλώνει πουθενά συμμετοχή γεγονός το οποίο αποτελεί μια δυσκολη και άκρως δυσάρεστη είδηση για το ιστορικό σωματείο της Μεγαλόπολης.

Η Δόξα η οποία δεν έχει ακόμα εκλέξει διοίκηση δεν δήλωσε καν συμμετοχή και πλέον βάσει προκήρυξης του περσινού πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας δίνεται η ευκαιρία στον δευτεραθλητή (Νεστάνη) και στην ομάδα (αν αρνηθεί η δεύτερη της βαθμολογίας) τον Άρη Τρίπολης που τερμάτισε τρίτος να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Αυτό που μένει να φανεί τις επόμενες μέρες είναι αν Νεστάνη η Άρης Τρίπολης που το "ναι" και αν πάμε σε πρωτάθλημα με 12 η 13 ομάδες στην νέα Απ' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Έτσι είναι όταν χαρίζεις πρωταθλήματα σε άλλους μόνο αυτό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα σου.

ΝΤΡΟΠΗ να κάνετε ότι σας λέει ο πρόεδρος για ένα διαρκείας καταστρέψατε μια ιστορική ομάδα Ν Τ Ρ Ο Π Η. ΣΑΣ……..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.