«Αθλητικός Όμιλος Νέων Τρίπολης» η νέα ομάδα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου

«Αθλητικός Όμιλος Νέων Τρίπολης» η νέα ομάδα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου

Αύγουστος 03, 2019 - 16:05
1 σχόλια

Και εγένετο Α.Ο.Ν.Τ. Αυτό είναι λοιπόν είναι το όνομα της νέας ομάδας που θα μας συστηθεί από την καινούρια αγωνιστική σεζόν στα τοπικά γήπεδα του νομού μας όντας και επίσημα πια το νέο σωματείο της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ο "Αθλητικός Όμιλος Νέων Τρίπολης" όπως είναι το ακριβές όνομα της νέας αυτής ομάδας θα αγωνίζεται από την σεζόν 2019-2020 τόσο στην Β' κατηγορία όσο και στο Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας δημιουργώντας μια νέα ποδοσφαιρική προοπτική με συγκεκριμένο πλάνο, σαφείς προσανατολισμούς και στόχους στα ποδοσφαιρικά γίγνεσθαι του νομού μας.

Ο Α.Ο.Ν.Τ. το νέο αυτό ποδοσφαιρικό σωματείο αφορά την δημιουργία μιας ομάδας όπου ο σκοπός της είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, η εκμάθηση μέσα από την διαδικασία των αγώνων έχοντας ως κορμό και ως βάση νεαρά παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εγχείρημα το οποίο θα βασίζεται στις νεαρές ηλικίες και στην συνεχή παραγωγή νέων ταλέντων που θα έχουν την ευκαιρία να αποκτούν ποδοσφαιρικές παραστάσεις έχοντας ταυτόχρονα ένα συγκεκριμένο μοντέλο αναφορικά με τον αγωνιστικό τρόπο μέσα στο χορτάρι όντας μια ομάδα με την δική της ποδοσφαιρική ταυτότητα, την δική της αγωνιστική φιλοσοφία και ασφαλώς το δικό της ξεχωριστό πλάνο για το παρών και το μέλλον.

Το μεγάλο στοίχημα και η ξεκάθαρη φιλοδοξία στο νέο αυτό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που ακούει στο όνομα "Αθλητικός Όμιλος Νέων Τρίπολης" (όπως μαρτυρά και το όνομα του σωματείου) είναι η ομάδα αυτή να αποτελέσει ένα ποδοσφαιρικό κύτταρο που θα επενδύει στο σήμερα με γνώμονα το αύριο αποτελώντας ένα σκαλοπάτι εξέλιξης των νέων παιδιών που αναζητούν να κάνουν πραγματικότητα τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα.

Στον Α.Ο.Ν.Τ. ο Πολ Χατζόπουλος θα έχει εποπτικό και παράλληλα συμβουλευτικό ρόλο βάση της μακρόχρονης εμπειρίας του στον χώρο του ποδοσφαίρου με την πολύτιμη σκωπτική του ματιά να αποτελεί εχέγγυο για την νέα αυτή ομάδα  ενώ, προπονητής θα είναι ο Νίκος Χατζόπουλος ο οποίος με κοινό σημείο και εδώ το "νέο" κάνει καινούριο ξεκίνημα στο χώρο της προπονητικής γεμάτος φιλοδοξίες και έτοιμος να μεταδώσει όλα αυτά που για σειρά ετών έμαθε στα Ελληνικά γήπεδα των μεγάλων Εθνικών κατηγοριών.

Μια νέα λοιπόν ομάδα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός...

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.