Άσπρη μέρα έστω και για λίγο στην Τρίπολη (pics,vid)

Άσπρη μέρα έστω και για λίγο στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 30, 2024 - 09:26
4 σχόλια

Ξημέρωσε άσπρη μέρα για την Τρίπολη αφού το χιόνι ήρθε τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου.

Οι στέγες των σπιτιών πασπαλίστηκαν να με νιφάδες χιονιού, όπως και τα αυτοκίνητα με τους οδηγούς να προσπαθούν το πρωί να ζεστάνουν το όχημά τους για να ξεκινήσουν για την δουλειά τους.

Το πρόβλημα για τους πεζούς λίγο μετά τις 8:00 δεν ήταν μεγάλο αφού το χιόνι είναι λιώσει στους κεντρικούς δρόμους όπου περνούσαν αυτοκίνητα και λίγη ποσότητα χιονιού υπήρχε στα πεζοδρόμια όπου δεν υπήρχε ήλιος.

Τα δέντρα στα πάρκα της Τρίπολης δεν είχαν αρκετό χιόνι, αλλά οι εικόνες για αυτούς που κινήθηκαν κοντά στην πλατεία Άρεως ήταν χιονισμένες και όμορφες.

Το χιονάκι δεν κράτησε πολύ και έλιωσε γύρω στις 9:30.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξημέρωσε άσπρη μέρα για την Τρίπολη


4 Σχόλια

Όχι μόνο αυτό, ακύρωσε και την αργία-γιορτή των τριών Ιεραρχών από στους μαθητές!

12:18 Όλα είναι σχεδιασμένα. Με το παραμικρό χιονακι κλείνουν τα σχολεία. Αλλά για τούς τρείς ιεράρχες, προστάτες τής παιδείας καί τών μαθητών...... απαγορεύεται η αργία. Όλα αργά, αλλά συστηματικά!!! Καί μη μας πεί κάποιος ότι το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το έκαναν οι...... εθνικόφρονες!!!!Χα,χα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.