Ασφαλτόστρωση στην οδό Αρκαδίας στην Τρίπολη (pics)

Ασφαλτόστρωση στην οδό Αρκαδίας στην Τρίπολη (pics)

Ιούλιος 05, 2021 - 19:31
10 σχόλια

Η οδός Αρκαδίας, ένας μικρός δρόμος στην Τρίπολη που όμως ήταν αδιάβατος, ασφαλτοστρώθηκε.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:

Η οδός Αρκαδίας είναι ένας πολύ μικρός δρόμος, κάθετος της Ερυθρού Σταυρού. 

Ο δρόμος αυτός, ο οποίος ούτε καν φαίνεται από την Ερυθρού Σταυρού,  εδώ και πολλά χρόνια ουσιαστικά ήταν αδιάβατος. 

Στο δρόμο αυτό όμως,ζουν πάνω από 20 οικογένειες οι οποίες, με αλλεπάλληλα έγγραφα για πάνω από δέκα χρόνια,ζητούσαν από το  δήμο,το αυτονόητο, να φτιάξει το δρόμο,χωρίς όμως  ποτέ να εισακουστούν. 

Εμείς σήμερα τον  ασφαλτοστρώσαμε, ώστε και αυτοί οι πολίτες να μπορούν να πηγαίνουν στα σπίτια τους. 

Δυστυχώς για πολλά χρόνια, δεν έγιναν καθόλου ασφαλτοστρώσεις στην πόλη, με αποτέλεσμα η κατάσταση των περισσοτέρων δρόμων να είναι πολύ άσχημη. 

Να τους φτιάξουμε όλους είναι αδύνατον,λόγω έλλειψης χρημάτων. 

Δεσμευθήκαμε όμως και το κάνουμε πράξη, ότι κάθε χρόνο θα φτιάχνουμε έναν αριθμό, ώστε μέχρι το τέλος αυτής της τετραετίας, να έχουμε   ασφαλτοστρώσει τους περισσότερους.

Συνεχίζουμε.

 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Συγχαρητήρια δήμαρχε. Τώρα θα βγουν κάτι να πουν , ότι είναι πολύ μαύρη η πίσσα ,ότι σιγά το έργο, ότι η κλίση δεν είναι καλή κλπ, θα γελάσουμε πάλι. Δώσε πόνο Κώστα , για πλάκα τους έχεις

20.10, 20.31, αγόριιι, σταμάτα να γράφεις και με μικρά και με μεγάλα γράμματα για να δείξεις ότι είσαστε 2 οι χειροκροτητές. Μια χαρά είναι η πίσσα, μαύρη, κατάμαυρη. Συνέχισε τα έργα και αυτοχειροκροτήσου. Φιλάκια....

22.13 Α ρε μέντιουμ το βρήκες ότι είναι ο ίδιος σχολιαστής. Πώς το έκανες αυτό; Έχεις το χάρισμα της ενόρασης; Δεν ξέρω πάντως αν οι σχολιαστές είναι δύο ή όχι, ξέρω ότι ο μαλ@@@ με περικεφαλαία είναι ένας. Εσύ. Είτε με μικρά γράψεις, είτε με κεφαλαία

θωμά Μπαμπούκη προς Αγίου Ευθυμίου θα γίνει σύντομα; Αγίου Ευθυμίου πότε. Χορτάσαμε σκόνη.

Μπράβο Δήμαρχε . Συνεχίστε έτσι . Υπάρχει και ένας πεζόδρομος , πίσω από τη πάνω Αγορά ( οδός Κωνσταντοπούλου) , ο οποίος είναι σε άθλια κατάσταση. Καθημερινά τον διαβαίνουν εκατοντάδες πολίτες .

Η Σιατιστέως που είναι και στο κέντρο;;;;;;; Δρόμος ειδικής διαδρομής!!!!! Ντροπή!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.