Αρκαδία: «Έκρηξη» με 53 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Αρκαδία: «Έκρηξη» με 53 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Οκτώβριος 18, 2021 - 17:48
24 σχόλια

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 53 νέα κρούσματα στον Νομό Αρκαδίας.

Ακόμα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 20 νέα κρούσματα στην Αργολίδα,12 στην Ηλεία, 11 στην Κορινθία, δέκα στη Λακωνία και 88 στη Μεσσηνία.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.164 , εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 697.033.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 117 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.102 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 43, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.418 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 347 (64.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 81.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 307 (88.47%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 40 (11.53%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.249 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 212 (ημερήσια μεταβολή +10.42%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 204 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Ειδήσεις: 

24 Σχόλια

Και λίγα είναι. Συνεχίστε να χαϊδεύετε τον απαράδεκτο μητροπολίτη, συνεχίστε στην εστίαση να μην γίνεται κανείς απολύτως έλεγχος σε εσωτερικούς χώρους, συνεχίστε να ψεύδεστε πολλοί και να το παίζεται εμβολιασμένοι, και σε λίγο θα τα κάνουμε τριψήφια τα νούμερα.

18:49 δεν ντρέπεσαι λιγάκι ρε δειλέ μισάνθρωπε, που ειρωνεύεσαι τον πόνο και τον θάνατο

Όποιος ανόητος δεν πιστεύει τα παραπάνω νούμερα, ας ρωτήσει κάποιον γιατρό που εμπιστεύεται. Το Παναρκαδικό έχει γεμίσει πάλι με ασθενείς COVID. Ούτε αυτό το πιστεύουν κάποιοι; Αν σε κάποιους φαίνεται "ιωσούλα" το να νοσηλευτεί με πνευμονία από COVID ας ρωτήσει κάποιον που το έχει περάσει. Είναι αρκετοί στην πόλη μας, δυστυχώς. Δημητράκη διαβάζεις; Βλέπεις που μας οδηγούν απόψεις σαν και την δική σου; Εμβολιαστείτε όσοι δεν το έχετε κάνει. Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας πάνω από τα 50 χωρίς να έχει εμβολιαστεί. Όχι ότι οι μικρότεροι δεν κινδυνεύουν. Σήμερα πέθανε 49χρονος και 34χρονη.

@18:49 - Πόσο ανόητος είσαι; Δεν σέβεσαι τους δεκάδες που πεθαίνουν κάθε ημέρα;

@18:49 Βρε γιδοξούρι που κοροϊδεύεις, για τράβα ρώτα τους γιατί έκλεισαν την ΜΕΘ στο Παναρκαδικό; Ψεκασμένο κουρ@δι

26 απο τα 53 σημερινα κρουσματα ειναι στην Τριπολη.Απο ραπιντ τεστ στην πλ Αγιου Βασιλειου και στο παναρκαδικο νοσοκομειο.Αρα ολα απο εμβολιασμενους γιατι οι ανεμβολιαστοι πηγαινιυν σε ιδιωτικα κεντρα για τεστ.Ετσι δημοσιευτηκε σημερα απο τα δικα μας εδω τοπικα μεσα ενημερωσης.Επομενως ο νοων νοειτο!!!

Σιγά Παυλε μην μας σκιάζεις έτσι καλέ. Ποποποοο θα μας τσιμπήσει ο κοβιντ τσιμπάει λέει πολύ αυτός, ποποποοο . Άντε ρε χουφταλα έτοιμοι για θάνατο ήσασταν ο κοβιντ σας φταίει;

Για πέστε μας ρε παλικάρια πόσα κρούσματα κορωνοϊού έχουμε σε εμβολιασμένο προσωπικό στη ΜΕΘ του Παναρκαδικού και πόσοι βαρέως πάσχοντες κόλλησαν? Τώρα που βγάλατε σε αναστολή τους λεπρούς ποιός φταίει? Ε?

Τρολακια του Μωυσή , τους νεκρούς δεν τους σέβεται αυτός που τους τυλίγει σε νάιλον και τους θάβει ακλαφτους λες και εκπέμπουν ραδιενέργεια.

@20:32 - Επειδή είσαι θνητός θα κάτσεις να σε πατήσει αυτοκίνητο; Η βλακεία του YOLO έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό της.

Σε 7 με 10 ημέρες θα δούμε τα αποτελέσματα της "ελευθερίας" των εμβολιασμένων. Δεν το είπα εγώ, η κυρά Παγώνη το είπε. Και κοίτα να δεις κάτι πλάκες. Ακριβώς 10 ημέρες έχουν περάσει από το Σ/Κ της ελευθερίας. Επίσης, εάν δεν κάνω λάθος, σε δημόσιες δομές κάνουν τεστ ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι. Νούμερα βέβαια (πόσοι βρέθηκαν σε δημόσιες δομές και πόσοι όχι) δεν έχουμε, φυσικά. Εαν και είμαι σίγουρος ότι κάποιο "ποσοστό" θα το εξηγεί και αυτό το "θέμα".

@21:07 - Ας δεχτώ ότι τα νούμερα που γράφεις είναι σωστά. Οι 26 είναι εμβολιασμένοι και 27 ανεμβολίαστοι. Πιστεύεις ότι στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ θα καταλήξουν οι ίδιοι από κάθε ομάδα; Προφανώς όχι. Η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς που θα νοσηλευτούν θα είναι από τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ. Το πρόβλημα δεν είναι ΑΠΛΑ τα κρούσματα. ΓΕΜΙΖΕΙ το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ με ασθενείς COVID. Πλέον έχουμε περισσότερους στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ από ότι έχουν στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Δεν πάνε για διακοπές στο νοσοκομείο. Δεν πάει για την πλάκα του κάποιος στο νοσοκομείο, για μια "ιωσούλα". Μην πέφτετε θύματα κάθε αγράμματου ψεκασμένου.

Ευχαριστούμε τα trollaκια που επιτέλους παραδέχονται ότι την πανδημία την διακινούν και οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι. Και οι δύο. Προφανώς οι ανεμβολίαστοι θα κινδυνέψουν περισσότερο να βρεθούν σε δύσκολη θέση αλλά εκεί είναι το θέμα; Όταν έχεις 60% ποσοστό εμβολιασμένων και συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις 85%, δίνοντας "ελευθερίες" που δεν δικαιολογούνται από τα "ποσοστά", απλά και μόνο θέλοντας να εκβιάσεις και όχι να πείσεις για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, αυτά θα παθαίνεις....

Εξαρτάται ποιοι αυτό το χρονικό διάστημα είναι εμβολιασμένοι.Γιατί αυτοί που εμβολιαστηκαν6η8μηνεδ πριν είναι και αυτοί ανεμβολιαστοι τώρα, γι’αυτο και τα τόσα κρούσματα.

Μήπως αυτό είναι το αποτέλεσμα των εκδηλώσεων και παρελάσεων της Άλωσης

@Δημητράκης - "Η Λεάνα Γουέν, καθηγήτρια πολιτικής και διαχείρισης της υγείας στη σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσιγκτον, επισημαίνει ότι σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία των αμερικανικών κέντρων ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων (CDC), τα εμβόλια ελαχιστοποιούν κατά έξι φορές την πιθανότητα θετικής διάγνωσης και κατά 11 φορές την πιθανότητα θανάτου από κορωνοϊό." Από την ιστοσελίδα της Καθημερινής.

Ας πει troll και τον CDC ο Δημητράκης ο θεριστής. Όποιος ήταν να πειστεί έχει πειστεί Δημητράκη. Η πληροφορία είναι παντού. Έχεις όλες τις πληροφορίες όπως και όλοι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά δεν εμβολιάζεσαι. Δικαίωμά σου. Οι εμβολιασμένοι όμως γιατί να υπόκεινται σε μέτρα καραντίνας; Πήραν το δικό τους ρίσκο και εμβολιάστηκαν ακριβώς για να μην έχουν πάλι καραντίνα. Ο καθένας με τα ρίσκα του. Εσύ που πιστεύεις ότι το εμβόλιο είναι μεγαλύτερη απειλή από την "ιωσούλα" θα πορευτείς αναλόγως.

@12:05 Οι εκδηλώσεις για τη άλωση έχουν τελειώσει από τις 26 Σεπτεμβρίου. Τα 53 κρούσματα βγήκαν 18 Οκτωβρίου. Σχεδόν ένα μήνα μετά. Αν έφταιγαν οι εκδηλώσεις της άλωσης, αυτό θα φαινόταν το πολύ μετά από 10 μέρες, δηλαδή 7 Οκτωβρίου, όχι 18. Σαν να λέμε δηλαδή ότι λες μπαρούφες

Καλά, πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε; Ποιο είναι πάλι αυτό το "ρίσκο"; Τι ρίσκο πήραν όσοι έκαναν εμβόλιο;

@14:13 Ποιο ρίσκο πήραν βρε ζωντανό αυτοί που εμβολιάστηκαν; Τι μπούρδες για ρίσκα κάθεσαι και γράφεις; Εγώ έχω κάνει και τις δύο δόσεις και σε δύο μήνες πάω και για την τρίτη και δεν πήρα κανένα ρίσκο. Το έκανα γιατί έπρεπε να το κάνω, για να θωρακίσω τον εαυτό μου όπως έχουμε κάνει τόσα και τόσα εμβόλια και να προστατεύσω και τους δικούς μου, οι οποίοι επίσης το έχουν κάνει για τους ίδιους λόγους. Βέβαια τα προηγούμενα εμβόλια που έχουν κάνει όλοι που τώρα το παίζουν επαναστάτες χωρίς αιτία, τα κατέβασαν αμάσητα χωρίς να ρωτήσουν. Δεν υπήρχε τότε Facebook γι' αυτό

@20:46 - Μάθε να διαβάζεις. Έχω κάνει και τις δύο δόσεις με Pfizer. Όλοι όσοι κάναμε το όποιο εμβόλιο πήραμε το ελάχιστο ρίσκο κάποιας σπάνιας παρενέργειας έναντι του πολύ μεγαλύτερου ρίσκου από τον κορωνοϊό. Τόσο απλά. Πως αισθάνεσαι τώρα; Αισθάνεσαι καλύτερα ως άνθρωπος με το σχόλιο που έγραψες και μίλαγες για "ζωντανό";

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.