Απόπειρα αρπαγής μαθήτριας στο κέντρο της Τρίπολης;

Απόπειρα αρπαγής μαθήτριας στο κέντρο της Τρίπολης;

Μάρτιος 01, 2024 - 18:23
3 σχόλια

Νεότερη ενημέρωση 

Ένα νεαρό κορίτσι, μαθήτρια Λυκείου, έζησε τον τρόμο στο κέντρο της Τρίπολης, κοντά στην εκκλησία του Νεομάρτυρα Παύλου, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, 1ης Μαρτίου.

Το νεαρό κορίτσι προσεγγίστηκε από δύο άτομα, σύμφωνα με την μαρτυρία της αλλοδαπούς, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της με γρήγορες κινήσεις . Η κοπέλα τρόμαξε , ούρλιαξε και εκείνοι φοβήθηκαν ότι θα γίνουν αντιληπτοί, μπήκαν στο σκούρο πράσινο αυτοκίνητό τους και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Η νεαρή, τρομαγμένη, όπως είναι φυσικό, ειδοποίησε την οικογένειά της και αμέσως εκλήθη η Αστυνομία.

Οι έρευνες έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι αστυνομικοί προχωρούν στη συλλογή του βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22:30

Η αστυνομία ύστερα από άμεσες ενέργειες εντόπισε το αυτοκίνητο και τον ιδιοκτήτη και ενημέρωσε την οικογένεια πως δεν είναι κάτι το «ανησυχητικό» . 
 Σίγουρα το γεγονός θα ερευνηθεί ακόμα περισσότερο. 

Ενημέρωση Σάββατο 2/3, 10:28

Κατόπιν επικοινωνίας μας με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, μας γνωστοποιήθηκε ότι «δεν προέκυψε κάτι» από την ανακριτική διαδικασία.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Τι εννοούσε η αστυνομία ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικο.....? Την πλησίασαν την κοπέλα να της κάνουν παρενόχληση η όχι? Μήνυση και μέσα. Να κοπούν οι μαγκιές.

Δηλαδή ήταν χαζή η κοπέλα και δεν κατάλαβε τι συνέβαινε, σε ποιον παρέχετε κάλυψη; τι δεν ήταν ανησυχητικό.

Όταν η αστυνομία λέει δεν ήταν κάτι ανησυχητικό προφανώς εννοεί ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως γράφει το Αρκαδία πόρταλ. Εάν φυσικά κάνει λάθος η αστυνομία υπάρχουν και άλλοι φορείς που μπορούν να απευθυνθούν τόσο οι γονείς όσο και οι δημοσιογράφοι (εισαγγελείς δικαστικοί)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.