Απελπισμένοι οι ξενοδόχοι και οι τουρίστες στο Παράλιο Άστρος με το πρόβλημα ύδρευσης

Απελπισμένοι οι ξενοδόχοι και οι τουρίστες στο Παράλιο Άστρος με το πρόβλημα ύδρευσης

Αύγουστος 08, 2023 - 14:14
11 σχόλια

Μεγάλο πρόβλημα με την Ύδρευση αντιμετωπίζει εδώ και μερικές μέρες το Παράλιο Άστρος, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μαζικών αποχωρήσεων επισκεπτών και τουριστών από τα καταλύματα.

Η κατάσταση έχει δημιουργήσει δυσφορία και δυσκολίες στην καθημερινότητα των επισκεπτών, καθώς η έλλειψη νερού επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες και ανέστειλε πολλές καθημερινές ανάγκες.

Οι ευθύνες είναι μεγάλες, οι τοπικές αρχές δεν έχουν βρει μια λύση για αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα σε τουριστική περίοδο.

Το ελάχιστο που περιμένει κάποιος σε ένα τουριστικό προορισμό όπως είναι το Άστρος είναι η ομαλή υδροδότηση και όχι να προσπαθούν οι επισκέπτες να πλυθούν με ...μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού.

Οι επαγγελματίες ξενοδόχοι και οι τουρίστες της περιοχής έχουμε φτάσει στα όρια της υπομονής και εκφράζουμε την απελπισία μας απέναντι σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση.

Ζητούμε από τον Δήμο επειγόντως μια άμεση και ολοκληρωμένη λύση για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη νερού, που επηρεάζει την καθημερινή ζωή και δημιουργεί σοβαρές δυσκολίες και αναστατώσεις στην περιοχή.

Λαμβανομένου υπόψη ότι ένα σημαντικό μέρος των εσόδων των καταλυμάτων και των καταστημάτων πηγαίνει στην πληρωμή ύδρευσης και αποχέτευσης με τα αυξημένα τέλη, έχουμε απαίτηση οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων, οι ξενοδόχοι και οι καταστηματάρχες, να έχουμε τις αντίστοιχες παροχές από το Δήμο.

Αιτούμαστε ως Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας που έχει ως στόχο την βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και την προώθηση του τόπου να βρεθεί άμεσα λύση να αποκατασταθούν οι διαρροές στο κοινό δίκτυο ύδρευσης, να επανέλθει ο ρυθμός ροής ύδατος στα φυσιολογικά επίπεδα.

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε άμεση απάντηση και επίλυση του θέματος

Με εκτίμηση,
Για την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας
Η Πρόεδρος
Βίβιαν Μανωλέσου

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Ειναι υγεία να μείνετε μια βδομάδα με τα αλάτια. Δεν είναι και τόσο τραγικό. Δωρεάν απολεπιση το λέει η γυναίκα μου. Άσε που όσοι είσασταν εκεί θα σας μεινουν αξέχαστες διακοπές.

Κάντε τον αναβαλο, κάντε έργα για το νερό. Όλη η περιοχή δεν έχει νερό όχι μόνο τα ξενοδοχεία. Αλλά όταν κοιτάζουν να ρίξουν χρήματα σε ανύπαρκτα ορεινά χωριά , για να μην χάσουν τους ψήφους τους οι πολιτικαντιδες , αυτά θα συμβαίνουν. Ας μην μιλήσουμε για αποχέτευση και κλαίμε μετά…. Τα παράπονα στον δήμο και στην περιφέρεια και στον Βουλευτη( έχει και αυτός ευθύνη τόσα χρόνια).

Μπράβο δήμαρχε έτσι διώξτε λίγο κόσμο γιατί δεν μπορούμε να περάσουμε.... τρέξτε όλοι να ψηφίσετε την αυτής προέδρου θα της δώσετε και επίδομα διακοπών.

Ντροπή για το θέμα του νερού στο Παραλιο Άστρος. Ενημερώστε το δήμαρχο ότι υπάρχει και η λύση της παραίτησης ή της μη υποβολής υποψηφιοτητας εκ νέου εφόσον στάθηκε μη ικανός να λύσει το πρόβλημα. Άλλοι έχουν παραιτηθεί για λιγότερο σημαντικά θέματα. Κρίμα οι σπουδές που αναφέρονται στο βιογραφικό του.

Αυτό θα πει θράσος. να μην είσαι ικανός ούτε για το ποιο σημαντικό αγαθό και να θέτεις πάλι τον εαυτό σου για εκλογή ντροπή μόνο.πηγατε εκατό χρόνια τον Δήμο πίσω και έχετε και το θράσος να ερχόμαστε να κάνετε και προεκλογικούς αγώνες.αρε σφαλιάρες που θα φάτε...

Πριν 3-4 μήνες εδώ κοντά μου μετά από εκσκαφή λάκους, πέρασαν και νέο σωλήνα!!!! Πόσο λέτε ήταν η διάμετρος? 10cm!!!!!!!! Δεν ξέρω γιατί μας δουλεύουν τόσο άγρια…!!!! Πώς θέλουμε να έχουμε νερό, όταν όλες οι βρύσες είναι ανοιχτές ?????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.