Ανθρωπιστική κίνηση του Αστέρα Τρίπολης με τη συνδρομή του Δήμου Τρίπολης (vid)

Ανθρωπιστική κίνηση του Αστέρα Τρίπολης με τη συνδρομή του Δήμου Τρίπολης (vid)

Απρίλιος 30, 2024 - 15:30
1 σχόλια

Ανθρωπιστική κίνηση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με τη συνδρομή του Δήμου Τρίπολης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρίπολης, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου και του Δημάρχου Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνου Τζιούμη, παρουσιάστηκε ακόμη μία ανθρωπιστική κίνηση του συλλόγου μας, ο οποίος εξακολουθεί να γίνεται αρωγός σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. 

 

Σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης και τη συνεισφορά του καταστήματος και χορηγού του συλλόγου μας "ΜΑΡΚΕΤ ΚΟΛΛΙΑΣ", η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προσφέρει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη 100 δωροεπιταγές αγοράς τροφίμων αξίας 100 ευρώ για τις ημέρες του Πάσχα. 

 

Για την ανθρωπιστική κίνηση μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης. Ο Δήμαρχος Τρίπολης ευχαρίστησε τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τους ιδιοκτήτες, κ. Δημήτρη Μπάκο και κ. Γιάννη Καϋμανέκη για τη σπουδαία συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία, ενώ διευκρίνισε τον τρόπο με τον οποίο θα δοθούν οι δωροεπιταγές από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου προς τις ευάλωτες οικονομικά οικογένειες. 

 

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα, στις κοινωνικές δράσεις του ΑΣΤΕΡΑ και στην προσφορά στην τοπική κοινωνία, κάτι που αποτελεί και το όραμα των ιδιοκτητών της ΠΑΕ, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμαρχο για τη συνεργασία.

Video: 

Φιλανθρωπική δράση από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.