Ανοίγει το κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης - Αυστηρά τα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Ανοίγει το κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης - Αυστηρά τα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Μάρτιος 09, 2020 - 12:19
1 σχόλια

Κλειστό παρέμεινε το κολυμβητήριο της Τρίπολης το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου 2020 για να πραγματοποιηθεί απολύμανση ως προληπτική δράση, σύμφωνα με τις οδηγίες του υφυπουργού Αθλητισμού, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Μετά την απόφαση ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης από σήμερα το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί κανονικά. Τα  μέτρα βέβαια θα είναι αυστηρά, αφού σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τρίπολης Ηλία Κούρο, οι γονείς δεν θα επιτρέπεται να κάθονται στις κερκίδες και οι σύλλογοι θα είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά όπως πλύσιμο πριν και μετά τη χρήση της πισίνας.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλύτερα να πουν ότι επιτρέπεται η χρήση μόνο σε παιδιά άνω των 10, πιο ρεαλιστικό θα ήταν από αυτό που αποφάσισαν! Δεν υπάρχει ένας άλλος τρόπος να το κάνουν; Και βέβαια να μην φοράνε τις σαγιονάρες από το σπίτι, και βέβαια να κυκλοφορούμε στους χώρους των αποδυτηρίων/ντουζ με καθαρές σαγιονάρες αθλητές και συνοδοί, αυτά έπρεπε χρόνια τώρα να ισχύουν. Αλλά να μην επιτρέπεται σε κανένα σύνοδο να εισέρχεται στα αποδυτήρια αυτό είναι απαράδεκτο! Δηλαδή, ο συνωστισμός στην είσοδο και τα παιδιά να κάθονται/ντύνονται εκεί που ακουμπά ο καθένας πώς ακριβώς βοηθάει στην καταστολή οποιαδήποτε ιού;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.