Ανατροπή στην ανατροπή στο Κορακοβούνι και στο τέλος… Ερμής

Ανατροπή στην ανατροπή στο Κορακοβούνι και στο τέλος… Ερμής

Ιανουάριος 27, 2024 - 18:47
3 σχόλια

Σπουδαίο παιχνίδι στο Κορακοβούνι με τον Ερμή να κερδίζει την ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-3 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου.

Ο Ερμής προηγήθηκε, το ανταγωνιστικό Κορακοβούνι το ανέτρεψε ωστόσο η ομάδα της Μελιγούς το γύρισε και με γκολ στο 90ο λεπτό κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη με σκορ 2-3 και ασφαλώς το τόσο σημαντικό τρίποντο.

Ο Κόκε Χίμπα άνοιξε το σκορ στο 35’ για να ακολουθήσουν τα δύο γκολ των Μιχάληδων (Ρεντούληδες αμφότεροι) στο 57’ και στο 67’ για να ακολουθήσει το γκολ ισοφάρισης του Βαγγέλη Παπαδόπουλου στο 74’ και το τέρμα της νίκης του Κώστα Κολιόπουλου στο 91’.

Κορακοβούνι: Γιαννακαρώνης, Αλουπογιάννης, Ιωσιφ, Λάπατας, Μπάρλας, Σούρσος (Αρφάνης), Ρεντούλης (Κουρμπέλης), Αδάμης, Ταμπουράκης (Τσαγγούρης), Ρεντούλης, Λυτρίβης.

Ερμής Μελιγούς: Μειμάρογλου, Κούρος (Ράλλιος), Κολιόπουλος, Παπαδόπουλος, Σεζίστα (Τερζάκης), Κοντογιαννόπουλος, Κατσίρης, Αρδάμης (Δημάκος), Βέργος, Κόκε Χίμπα, Αντωνάκης.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μπράβο στο κορακοβουνι που έπαιξε στα ίσια τον αποδεκατισμενο ΕΡΜΉ λόγον ιώσεων και τραυματισμών αλλά να παίξει και τα άλλα παιχνίδια με το ίδιο αγωνιστικό πάθος

Το γκολ του Αντωνάκη ένα από τα καλύτερα γκολ της χρόνια κρίμα που δεν υπήρχε η κάμερα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.