Ανασχηματισμός: Εκτός κυβέρνησης ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Ανασχηματισμός: Εκτός κυβέρνησης ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Αύγουστος 31, 2021 - 11:23
7 σχόλια

Στις 11:00 την Τρίτη 31 Αυγούστου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου ανακοίνωσε τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού για τον αναμενόμενο ανασχηματισμό.

Ανάμεσα στις αλλαγές που αποφάσισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η απομάκρυνση του Βασίλη Κοντοζαμάνη από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Στο υπουργείο Υγείας αναλαμβάνει καθήκοντα ως υπουργός ο Αθανάσιος Πλεύρης, ως υφυπουργός αρμόδια για τις Υπηρεσίες Υγείας η Ασημίνα Γκάγκα και η κυρία Ζωή Ράπτη υφυπουργός αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας.

Φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr


7 Σχόλια

Αρκάς ο Κοντοζαμάνης αλλά δεν θα μας λείψει καθόλου... θα συνεχίζει το τροπάριο ότι αντιμετώπισε σωστά την πανδημία ... στη κοσμαρα του

Ααααααλλη "άριστη"προσωπικότητα...Ρε που τους βρίσκουν έναν έναν.....

Από τα πιο εργατικά άτομα της Κυβέρνησης. Ανταποκρίθηκε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στα δύσκολα καθήκοντά του. Μακάρι να ανταποκριθούν το ίδιο και οι νέοι υπουργοί.

Πάντως θα θυμόμαστε τις ''άλλα 'ντ' άλλα'' απαντήσεις του στις ερωτήσεις που του έκαναν στις υποτιθέμενες ενημερώσεις που έκανε για την πανδημία, για το πόσο καλά δούλευαν τα νοσοκομεία, το σύστημα. Θα μας λείψει, αμ πως !

Εφόσον δεν χρειαζόταν πλέον επιτήρηση ο Κικίλιας, περίσσεψε και ο επιτηρητής του. Θα χρειαστεί αλλού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.