Ακάρ: Η Ελλάδα εξαπατά με ψέματα

Ακάρ: Η Ελλάδα εξαπατά με ψέματα

Ιανουάριος 04, 2021 - 13:51
0 σχόλια

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ ο οποίος αυτή τη φορά υποστήριξε ότι η Ελλάδα προσπαθεί να «στριμώξει» και πως είναι εκείνη που αρνείται συνεχώς τον διάλογο.

Σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ο Τούρκος υπουργός είπε ότι «η Ελλάδα τους τελευταίους τρεις μήνες έχει εκδώσει 49 NAVTEX, μόνο στις δύο είχε δραστηριότητα. Όλα τα επιχειρήματα που αναφέρει ως προβλήματα τα παράγει η ίδια. Κάνει ότι μπορεί για να πιέσει την Τουρκία. Όταν λέμε "ας καθίσουμε να συζητήσουμε" δεν πλησιάζει. Γυρνάει από πόρτα σε πόρτα και εξαπατά με ψέματα».

Μάλιστα, υποστήριξε πως η Ελλάδα είναι αυτή που αρνείται την έναρξη των διερευνητικών επαφών. «Όταν λέμε ‘ας καθίσουμε να μιλήσουμε’, η Ελλάδα αρνείται τη συνάντηση. Πάει από πόρτα σε πόρτα και με ψέματα συμπεριφέρεται ανέντιμα».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.