Αγριογούρουνο κάνει «βόλτα» στην Τρίπολη (vid)

Αγριογούρουνο κάνει «βόλτα» στην Τρίπολη (vid)

Σεπτέμβριος 13, 2023 - 15:48
8 σχόλια

Αντιμέτωπος με ένα αγριογούρουνο βρέθηκε σήμερα το πρωί κάτοικος της Τρίπολης, ο οποίος όταν βγήκε στην αυλή του σπιτιού του, είδε το ζώο να κινείται ανάμεσα στα χορτάρια.

Φαίνεται ότι τα αγριογούρουνα έφτασαν ακόμα και στον οικιστικό ιστό της πόλης. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στην περιοχή του ΔΑΚ στην οδό Π. Δεκάζου.

Το αγριογούρουνο, όπως μας ανέφερε ο κάτοικος που μας έδωσε και το βίντεο, δεν προκάλεσε καμία ζημιά, ενώ αποχώρησε όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Τα άγρια ζώα σε αναζήτηση τροφής φαίνεται πως κατεβαίνουν όλο και πιο κάτω, φτάνοντας σε κατοικημένες περιοχές, προκαλώντας προβλήματα σε σπίτια αλλά και τρόμο στους κατοίκους.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγριογούρουνο κάνει «βόλτα» στην Τρίπολη


8 Σχόλια

Η - ΠΑΥΛΑΡΑ - ( κοινώς γνωστός ως ΠΑΥΛΟΣ στα portal Πελοποννήσου τα τελευταία χρόνια , ναι έχει και παιδιά ο άνεργος ! ) θα φέρει την ομάδα του με 8 jeep 4*4 από την Αθήνα και το πρόβλημα με τα αγριογούρουνα θα λυθεί σε λιγότερο από από 6 μήνες από τώρα........

H λύση θα δώθει από την ομάδα του observer ,με χρόνια κυνηγετικης εμπειρίας στο Τσικαγο ,σε 15 ημέρες θα είναι υπό εξαφάνιση τα αγριογουρνα.

Γελάτε. Όταν θα κόβουν βόλτες μέσα στην Τρίπολη θα βγει ο φιλοζωικός να λέει για τα δικαιώματα των αδέσποτων αγριογούρουνων και την αναλγησία του Δήμου.

22:54 @ Θα ήταν πολύ καλή ιδέα και σχέδιο ανάπτυξης τουρισμού να υπάρχουν 40-50 αγέλες αγριογούρουνων να βόσκουν ελεύθερα στην Πλατεία Άρεως και Αγίας Βαρβάρας και Πλατεία Βαλτετσίου και στη Δεξαμενή και στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου και στην Καρτσοβσ , δίνει άλλο αέρα στην ΤΡΙΠΟΛΗ και την κάνει ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ και φιλική προς την Ελληνική Φύση._

17:23 Πρόσεξε εσύ ο ατρόμητος και τσάμπα μάγκας του πληκτρολογίου μην σου φύγει κανας πόντος από το καλσόν. Με το που θα σε κοίταγε θα σου έφευγαν τα κακάκια. Τι νομίζεις ότι είναι το αγριογούρουνο, κανα αδέσποτο σκυλί να του κάνεις μουτς μουτς να πλησιάσει και να του κάνεις χαδάκια; Στόκε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.