Αδέσμευτοι Αρκαδίας: Θα είμαστε παρόντες ως παράταξη στο πλευρό των συναδέλφων

Αδέσμευτοι Αρκαδίας: Θα είμαστε παρόντες ως παράταξη στο πλευρό των συναδέλφων

Οκτώβριος 23, 2023 - 19:14
1 σχόλια

Συμπληρώθηκε μια δεκαετία συνεχούς παρουσίας της παράταξής μας στην ΕΛΜΕ Αρκαδίας και στα εκπαιδευτικά δρώμενα του νομού μας.

Ξεκίνησε αυτό το τολμηρό επιχείρημα, με την φιλοδοξία να φέρει την αλλαγή στον τρόπο έκφρασης, αγώνα και διεκδικήσεων των συναδέλφων και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους να τα βάλει με τους ξεπερασμένους χειρισμούς από τις άλλες κομματικές-πολιτικές παρατάξεις.

Γίναμε αποδέκτες του μένους και των μεθοδεύσεων των αντιπάλων μας μα και των εκκλήσεων πολλών καθηγητών να πάρουμε θέση και να υποστηρίξουμε αιτηματά τους και αδικίες που τους προέκυψαν.
Αξιωθήκαμε να μπούμε και στο προεδρείο του ΔΣ της ΕΛΜΕ, μια χρονιά που ήταν δημιουργική και με αγώνες για τον κλάδο ενώ ποτέ δεν θελήσαμε να συνδιαλλαγούμε με τους υπόλοιπους συνδικαλιστές και παράγοντες για ίδιο ή παραταξιακό όφελος.

Η βασική μας επιδίωξη, για τη δημιουργία ενός ισχυρού αδέσμευτου πόλου με ευρεία συμμετοχή από νέους ανεξάρτητους και άφθαρτους συναδέλφους, δυστυχώς δεν καρποφόρησε και μας απογοήτευσε γιατί εμείς δεν είχαμε θέμα-κόμπλεξ με ηγεσίες και πρωτιές αλλά με την απραξία-στασιμότητα σε τόσο δύσκολους καιρούς για τον κλάδο μας.

Αποφασίσαμε λοιπόν να αποτραβηχτούμε από τα λιμνάζοντα νερά του τοπικού συνδικαλισμού μας αφού ευχαριστήσουμε όσους μας πιστέψατε, μας δώσατε κουράγιο κάποτε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας παρά τον ασφυκτικό εναγκαλισμό-παρενόχληση των άλλων υποψηφίων.

OΙ AΔΕΣΜΕΥΤΟΙ θα εξακολουθήσουν να είναι και θα συμμετέχουν σε εκλογές μόνο εφόσον υπάρξουν νέα πρόσωπα με προτάσεις και δράσεις που θα συνδράμουν στην επίτευξη του αρχικού οράματος μας.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.