Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην πλατεία Άρεως (pics,vid)

Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην πλατεία Άρεως (pics,vid)

Σεπτέμβριος 09, 2022 - 21:44
16 σχόλια

Στην πλατεία Άρεως έγινε το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ –Οδηγητή.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην πλατεία Άρεως για να  ακούσει τις ενδιαφέρουσες ομιλίες και να απολαύσει την όμορφη μουσική.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε με ομιλία του κ. Λάμπρου Γαβαλά ενώ ακολούθησε έντεχνο τραγούδι με τον Κώστα Τσελά, μουσικό από την Μεγαλόπολη. Στη συνέχεια λόγω των 70 χρόνων που συμπληρώνονται από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη, μέλη της ΚΝΕ είχαν ετοιμάσει αφιέρωμα στην μνήμη του.

Η κυρία Βασιλική Γκιόκα, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ έπειτα απεύθυνε ομιλία ενώ το φεστιβάλ έκλεισε με  λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Στον χώρο του φεστιβάλ μπορούσε κανείς να βρει βιβλιοπωλείο  της Σύγχρονης εποχής, μαθητική έκθεση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία,  σκάκι

 Και τραπεζάκι από την ΠΕΑΕΑ -ΔΣΕ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Γόντικας,περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο κ. Γούργαρης Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή στην πλατεία Άρεως


16 Σχόλια

ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ! Δολοφόνοι αμερικανοί των κρατών! ( ή κάπως έτσι). Χρυσός χορηγός: Βλάντιμιρ Πούτιν - ο εθνάρχης των λαων! Ωχ ωχ μια ρουκέτα έρχεται προς τα πάνω μας.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ; Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

00:25 Όπως βλέπω 70-80 άτομα μαζεύτηκαν (μπορεί να λέω και πολλά) οπότε καλά είμαστε. Καλό θα ήταν να είναι 0 αλλά εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που βλέπω

Ενεργειακή κρίση, το ρεύμα στον Θεό, ακρίβεια, πόλεμοι, κοριτσάκι 4 χρόνων πεθανε για άλλη μια φορά στο Αιγαίο ,σαπίλα γενικώς. Αλλά οι έξυπνοι από πάνω θίγονται από ένα φεστιβάλ. Αυτοί είστε

09:50 Εντάξει αφού συμβαίνουν όλα αυτά που λες, τότε ας κάνουν φεστιβάλ και οι ναζιστές. Ανάλογη ιδεολογία είναι.

Είμαι ακομμάτιστος και δεν ψηφίζω ΚΚΕ διότι εχω πολιτική αντίληψη σε αυτην την χώρα. Αλλά τα περιφημα φεστιβάλ πιυ ρχουν αναδείξει τους καλύτερους καλλιτέχνες της χώρας μας, πρέπει να είσαι εντελώς ντουβαρι για να τα κατακρίνεις. Φασιστακια και ψευρομαγκες πισω απο την ανωνυμία.

1. Ποιος σας χρηματοδότησε; 2. Μάσκες φοράγατε; 3. Γνωρίζετε ότι ζητάνε να κάνουν φωτοβολταϊκό πάρκο στην ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ; Σύμφωνα με αναλύσεις θα μπορούσε να καλύψει έως και το 70% των αθηναϊκών νοικοκυρών σε ρεύμα. Γιατί δεν το επιτρέπει το κόμμα σας; Το συμφέρον της χώρας ή της κοιλιάς σας βάζετε πάνω από όλα;

14.11 τι μας λες; κι έχεις και πολιτική αντίληψη... αν θέλεις και ξέρεις, για πες μας έναν, έστω έναν, καλλιτέχνη που αναδείχτηκε από τα φεστιβάλ του οδηγητή, και δεν ήταν ήδη επιτυχημένος και γνωστός... περιμένω τα ονόματα των καλύτερων που ανέδειξε η ΚΝΕ... ποιος, η ΚΝΕ που αφόρισε ακόμη και τον Μίκη

18:02 @ Εσύ είσαι από τους αριστους; Τέτοιους συμβούλους έχει ο Κούλης τώρα, οι Σαμαροβενιζέλοι παλιότερα κλπ; Τι μπουρδες γράφεις; Με φωτοβολταικό θα καλύψεις το 70% των νοικοκυριών; Αυτά σας μαθαίνουν στο Harvard εσάς τους άριστους;

Τι έγινε portal; Δεν σας αρέσουν τα Rolex; Στον ΚΚΕ αρέσουν. Γιατί δεν δημοσιεύσατε την ανάρτηση μου;

01:28 πωπωπω ρεσιτάλ ασυναρτησίας. Ναι ρε φίλε με ΑΠΕ θα την καλύψω την ανάγκη για ρεύμα. Με την θα την καλύψουμε; Έχεις κάτι να προτείνεις; Θα μας πεις γιατί αυτό το σπουδαίο δρεπανοφορο κόμμα που μετά τις παρακολουθήσεις έσπευσε να πει ότι το παρακολουθούσαν και αυτο( χαχαχα ότι δηλαδή το 3% είναι κίνδυνος για το κράτος) Το λόγω που δεν αφήνει τη Μακρόνησο να γίνει φωτοβολταϊκό πάρκο; Κάτι άσχετο η φάση με τους άριστους; Μήπως ήταν καμία γκομενα καλή και δεν ήθελε να σου κάτσει, γιατί ήσουν κούτσουρο στα γράμματα και σου έμεινε αποθημενο; Τράβα να βγάλεις το λύκειο έχω να σου πω.

@12:18 - Εάν καλύψουμε τις ανάγκες των νοικοκυριών με ΑΠΕ (γελάει ο κόσμος), ο "πρωθυπουργός" που έφτιαξε 6 τάνκερ για μεταφορά LNG τι θα τα κάνει; Οι πετρελαιάδες και οι λοιποί παραγωγοί φυσικού αερίου τι θα απογίνουν; Ζητιάνοι; Κατά βάθος, είσαι ΚΚΕ (ουτοπία κι έτσι). Απλά δεν το έχεις καταλάβει. Το λόγΩ, βρες τον μόνος σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.