Το 10ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης

Το 10ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης

Απρίλιος 10, 2019 - 09:04
1 σχόλια

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, υπό την Αιγίδα της Ι. Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελ/νήσου και του Δήμου Τρίπολης, οργανώνει το “10° Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης”, αυτή τη φορά αφιερωμένο στον, πρόσφατα χαμένον, ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ, τον κορυφαίο Έλληνα Χορωδιακό Μαέστρο, όλων των εποχών!

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον καλλιμάρμαρο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου, το 3ήμερο 13, 14 και 15 Απριλίου 2019, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, αντίστοιχα.

Οι Χορωδίες, που, συμμετέχουν προέρχονται απ’ όλη την Ελλάδα, και θα παρουσιάσουν, αμιγές Θρησκευτικό 25λεπτο πρόγραμμα, με ρεπερτόριο Ελληνικό ή Ξένο. Το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον, πρόσφατα, “χαμένο”, χορωδιακό Μαέστρο, ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ, τον κορυφαίο Καλλιτεχνικό Δ/ντή Χορωδίας όλων των εποχών! Για το λόγο, αυτό, και έχει κληθεί να παραστεί, και χήρα του αείμνηστου ΑΝΤΩΝΗ, όπως και η Χορωδία της ΕΡΤ…. Οι, μέχρι τώρα, χορωδίες, που, έχουν δηλώσει συμμετοχή, προέρχονται από Θήβα, Ξυλόκαστρο, Καλαμάτα, Σπάτα, Ναύπλιο, Τρίπολη…. και από Αργυρόκαστρο!

Από το Δ.Σ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εν όψει των επερχόμενων εκλογών θα ήταν τίμιο να γνωρίζουμε τι ποσά επένδυσαν σε τέτοια εκδήλωση οι αυτοδιοικητικές αρχές που ζητούν την ψήφο μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.