Το «μπαμ» με Χατζή θέλει ο Αρκαδικός

Το «μπαμ» με Χατζή θέλει ο Αρκαδικός

Αύγουστος 19, 2014 - 10:34
2 σχόλια

Ο Νίκος Χατζής κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από τον Αρκαδικό και το Ψυχικό, με τις δύο ομάδες να θέλουν να… ταράξουν τα νερά με την απόκτησή του και τον παίκτη να βρίσκεται ανάμεσά τους.

Ο αρχισκόρερ της Α1 ύστερα από πέντε χρόνια στον Ηλυσιακό είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αρκαδικός και το Ψυχικό, όχι μόνο καλοβλέπουν την απόκτησή του – καθώς σε περίπτωση που αποσπάσουν την υπογραφή του, είναι κατανοητό πως ανεβαίνουν επίπεδο – αλλά ήδη τον έχουν προσεγγίσει και είναι οι επικρατέστερες ομάδες για να συνεχίσει ο 38χρονος γκαρντ την καριέρα του.

Ο Νίκος Χατζής διεθνής με την Εθνική ομάδα, έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (1995-2005, 2007-09), στον Ολυμπιακό (2005-06), στον Πανιώνιο (2006-07) και στον Ηλυσιακό (2009-14), ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Ποσειδώνα Καλαμάτας.

Πηγή:superbasket.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.