Καμία ίδια ενδεκάδα με την άλλη σε τρία παιχνίδια του Παναρκαδικού στα μπαράζ ανόδου

Καμία ίδια ενδεκάδα με την άλλη σε τρία παιχνίδια του Παναρκαδικού στα μπαράζ ανόδου

Μάιος 13, 2024 - 11:15
14 σχόλια

Ο Παναρκαδικός σε τρία παιχνίδια στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με εφτά βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία που τον φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και σε τροχιά ανόδου.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Λαγός το παιδεύει, το ψάχνει και συνεχώς βρίσκει νέους τρόπους επιχειρώντας η ομάδα του να προσαρμοστεί στα δεδομένα του κάθε αγώνα με ξεχωριστό τρόπο ανάλογα με τον αντίπαλο.

Αυτό μπορούμε να το διακρίνουμε και από το γεγονός πως και στα τρία παιχνίδι υπάρχουν λίγες σε πρόσωπα αλλαγές αλλά καμία ενδεκάδα δεν είναι ίδια με την άλλη με τον νεαρό τεχνικό να κάνει τις κινήσεις του.

Ο κορμός είναι ίδιος και αναλλοίωτος ωστόσο υπάρχουν μια-δυο κινήσεις σε πρόσωπα που αλλάζουν που δείχνουν και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την κατάσταση ο Σπύρος Λαγός από την δική του πλευρά.

Οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στην επιστροφή τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία και ο Σπύρος Λαγός έχει την δική του συμβολή αναφορικά πάντα με την καθοδήγηση της ομάδας σε τεχνικό κομμάτι.

Παναρκαδικός με Παλληξουριακό: Κουμπαρούλης, Κολοστούμπης, Κοπρένκα, Νάνος, Μιχόπουλος, Οπόκου, Στρέμπας, Λυμπερόπουλος Ν. (59’ Σαραντόπουλος), Παναγόπουλος, Παπαλάμπρος (81’ Πλεμμένος), Τσακωνάκος.

Παναρκαδικός με Ατρόμητο Πατρών: Κουμπαρούλης, Δαύρος (60’ Κολοστούμπης), Κοπρένκα (74’ λ.τ. Παναγόπουλος), Νάνος, Οπόκου, Μιχόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος, Στρέμπας, Ν. Λυμπερόπουλος (85’ Γιαννακούρας), Σαραντόπουλος (60’ Παπαλάμπρος), Τσακωνάκος.

Παναρκαδικός με Θύελλα Αμπελοκήπων: Κουμπαρούλης, Κολοστούμπης (Βόρφι), Οπόκου, Νάνος, Μιχόπουλος (Γιαννακούρας), Λυμπερόπουλος Δ. (62′ Παπαλάμπρος), Στρέμπας, Λυμπερόπουλος Ν. (Πλεμμένος), Σαραντόπουλος (Τασσόπουλος), Παναγόπουλος, Τσακωνάκος.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Ο Οποκου αναντικαταστατος! Μπράβο στο Λεωνίδιο που φέρνει καλούς παίκτες για να τους παίρνουν άλλοι.

Ο Λαγός ρισκάρει, πειραματίζεται, ξέρει να «διαβάζει» το παιχνίδι και με τις κατάλληλες αλλαγές που τολμά παίρνει τα παιχνίδια. Παίζει ποδόσφαιρο του σήμερα κι όχι του ‘80

Μπράβο ρε Λαγέ! Συνέχισε έτσι. Δεν είναι τυχαίο που συζητιέται το όνομα του για την Κ του Αστέρα του χρόνου

Εξαιρετικό παιδί, εξαιρετικός προπονητής, κρατά χαμηλό προφίλ, κάνει τη δουλειά του αθόρυβα και το μηχανάκι γράφει (πρωτάθλημα, κύπελλο, άνοδο Γ εθνική) παρόλο που στην αρχή έπεσαν όλοι να τον φάνε. Αλήθεια πού είναι τώρα όλοι αυτοί που έκραζαν;

Πολύ καλός σε αυτό που κάνει , τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Συγχαρητήρια και σε όλη την ομάδα. Εύχομαι την άνοδο στην Γ Εθνική.

Εκτός από Αστέρα υπάρχει κρούση και για ομάδα Β εθνικής. Καλύτερα από το τοξικό αρκαδικό ποδόσφαιρο

Πολύ καλό παιδί,πολύ καλός χαρακτήρας,καλλιεργημένος,δουλευταράς και άνθρωπος που παρακολουθεί,διαβάζει και μαθαίνει τις εξελίξεις και τεχνικές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.Ως προς τα χαρακτηριστικά του θα πω μια παροιμία.Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.Και το λέω αυτό διότι γνωρίζω πολύ καλά τους γονείς του και με τι παιδεία τον μεγάλωσαν.Μπραβο και εις ανώτερα Σπύρο !!

Αγαπητέ φίλε και αναγνώστη. Όταν έχεις ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο ροστερ σου και το μπάτζετ σου είναι πολύ παραπάνω από τις άλλες ομάδες θα σε στεναχωρήσω αλλά είσαι κορόιδο που πληρώνεις προπονητή.Για το συγκεκριμένο σύλλογο μιλάμε πάντα με αυτά που ρχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια.πχ έμενε εκτος στόχων.εδιωχνε τους παίχτες από το Δεκέμβρη και απλήρωτους .και η προπόνηση της ομάδας όλο το χρόνο γινόταν χωρις βασικούς παίχτες.που βλέπεις έργο προπονητή. ;στο ποιος θα βαράει τα φάουλ;

Με τη λογική σου φίλε αναγνώστη σε καμία από τις μεγάλες ομάδες δε θα έπρεπε να υπάρχει προπονητής. Ας πηγαίνουν μόνοι τους οι παίχτες να παίζουν όπως κάναμε παλιά στις αλάνες! Ρε πάτε καλά; Τα σκέφτεστε αυτά που λέτε;

Γιατι?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.