Νέοι και ωραίοι και back to back πρωταθλητές

Νέοι και ωραίοι και back to back πρωταθλητές

Απρίλιος 25, 2024 - 11:37
2 σχόλια

Η παιδική ομάδα του ΑΟ Νέων Τρίπολης είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Αρκαδίας και το γεγονός αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι και αποτελεί την επιβράβευση μιας όμορφης ποδοσφαιρικής ιστορίας βασισμένη στο πλάνο, την τεχνογνωσία, την δουλειά, την αφοσίωση, το μεράκι και την αγάπη.

Γιατί μια συνταγή για να πετύχει χρειάζονται όλα τα υλικά και αυτά που σας αναφέρω στον πρόλογο μου είναι βασικά συστατικά για να μπορέσουν να φέρουν επιτυχίες μα κυρίως για να μπορέσουν να δημιουργήσουν προοπτική εξέλιξης που αφορά το «τώρα» και έχει ως προέκταση του το «αύριο».

Την ομάδα των Νέων Τρίπολης έχω την χαρά και την ευτυχία να την ξέρω πολύ καλά και για να γίνω πιο συγκεκριμένος την γνωρίζω πριν ακόμα δημιουργηθεί έχοντας αναλύσει με τους ανθρώπους της το όραμα τους για ένα σωματείο αυτών των προδιαγραφών και αυτής της φιλοσοφίας.

Οι Νέοι Τρίπολης που άλλωστε το λέει και το όνομα τους είχαν ως σκοπό τους να γίνουν η καινούρια κοιτίδα που θα φέρει και θα βάλει τον σπόρο στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο για να βγουν πολλά νέα παιδιά και αυτό γίνεται πράξη, αυτό τρέχει και βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή από την πρώτη μέρα ίδρυσης του σωματείου.

Στις αμέτρητες συζητήσεις μου με τον Νίκο Χατζόπουλο και με τον «εμβληματικό» Πολ μου είχαν σκιαγραφήσει και οι δύο το που θέλουν να το πάνε, με πιο σκεπτικό θέλουν να δημιουργήσουν αυτή την ομάδα, με τι κανόνες θα την λειτουργήσουν και πιο είναι το όραμα τους (δείτε συνέντευξη μου με τον Νίκο Χατζόπουλο όταν πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ Αρκαδίας η πρώτη ομάδα τον Μάιο του 2022 - ΕΔΩ).

Σε μια πενταετία και μάλιστα σε περίοδο και covid οι Νέοι Τρίπολης μετρούν ένα πρωτάθλημα Β’ Αρκαδίας με την πρώτη τους ομάδα και δύο back to back πρωταθλήματα στο Παιδικό της Αρκαδίας γεγονός με την δική του αξία και σημασία την ίδια στιγμή που μια σειρά παιχτών έχει βγει μέσα από τα σπλάχνα του σωματείου το οποίο συνεχίζει να βγάζει παίχτες με απόλυτη μέθοδο.

Ναι, οι Νέοι Τρίπολης βγάζουν νέα παιδιά, κάνουν εξαιρετική δουλειά και πέραν από τον όποιο τίτλο αυτό που μετράει είναι το πνεύμα και η λογική του σωματείου μέσα από κανόνες μιας συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής κουλτούρας που προέρχεται και βασίζεται πάνω στην αμιγώς οικογενειακή φιλοσοφία.

Για να είμαι όμως δίκαιος και σωστός και παρότι ο χρόνος δεν μου έχει επιτρέψει (και σας ζητώ συγγνώμη για αυτό) να παρακολουθήσω όπως θα ήθελα το Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας θέλω να πω πως καταπληκτική δουλειά μαθαίνω πως γίνεται επίσης και στην Ελπίδα από τον Γιώργο Γεωργακόπουλο, ασφαλώς στο Λεωνίδιο, στον Πανθυρεατικό, στον Μαντινειακό, στην ΑΕΚ Τρίπολης και στην Μελιγού και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους αξίζει ένα μπράβο για την δουλειά και την προσπάθεια τους.

Φτάνοντας σιγά, σιγά προς το τέλος μου τις σκέψεις που ευθύς διαβάζεται θέλω να επισημάνω πως σε αυτές τις ηλικίες το τελευταίο που εγώ κρατάω είναι ο τίτλος γιατί περισσότερο από όλα είναι οι γνώσεις, η χαρά του παιχνιδιού και η διαδικασία εξέλιξης ενός νέου ταλέντου.

Συγχαρητήρια πέραν των Νέων Τρίπολης αξίζουν ασφαλώς και στο πάντα πιστό στο πλάνο προώθησης ταλέντων Λεωνίδιο αλλά και σε όλες τις ομάδες και ανθρώπους του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ-14!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.