Στην Τρίπολη παρκάρω όπου βρω γιατί… Μπορώ

Στην Τρίπολη παρκάρω όπου βρω γιατί… Μπορώ

Απρίλιος 24, 2024 - 17:02
4 σχόλια

Μεσημέρι Τετάρτης 24 Απριλίου σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της αρκαδικής πρωτεύουσας στην στοά «Αθανασιάδη» που βρίσκεται πλησίον της πλατείας Αγίου Βασίλη είχαμε ένα από τα πιο επικά (θα μπορούσαμε να πούμε) παρκαρίσματα.

Παράνομη στάθμευση πάνω σε πεζόδρομο σε ένα σημείο που συνεχώς διέρχονται πεζοί και μιλάμε για ανθρώπους κάθε ηλικίας την ίδια στιγμή που στο σημείο βρίσκεται παιδική χαρά και καθημερινά εκεί είναι παιδιά.

Πρόκειται για κλασσική περίπτωση του «γιατί μπορώ» καθώς μιλάμε για σημείο πάνω σε πεζόδρομο και φυσικά δίπλα από παιδική χαρά.

Μάλιστα το πάρκινγκ αυτό εκτός των άλλων είχε και την απαιτούμενη σκιά για το όχημα! Πραγματικά έπος.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Αφού δεν πάτησε και κάποιο παιδί δίπλα στη παιδική χαρά πάλι καλά ! Αλλά η δημοτική αστυνομια μόνο αυτούς που δεν βάζουν το ευρώ γράφουν !! Μη πουν ότι δεν είναι δουλειά τους ! Γιατί μπορούν να ειδοποιήσουν την Ελληνική αστυνομια για τέτοια περιστατικά

Φτιάξτε μια εφαρμογή να έρχονται οι φωτογραφίες (όπως οι ψεύτικες αποδείξεις στην ΑΑΔΕ) και θα δείτε τους αστυνομικούς να πίνουν καφέ μόνο σπίτι τους!

Κώστα Τζούμη δύναμη αφού με 55 τακατό. Μην τον ενοχλείτε όμως. Το είπε χίλιες φορές και δεν το καταλαβαίνετε γιατί είσαστε γίδια. δεν είναι δική του δουλειά το παρκάρισμα πάνω σε πάρκα πλατείες και πεζόδρομους.

Θυμάστε την απόφαση ΣΥΣΣΩΜΟΥ του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για την δυνατότητα διέλευσης σε μηχανάκια από πεζόδρομους, με ταχύτητα πεζού;;; Έχετε δει τα μηχανάκια πως πάνε στην πλατεία Άρεως; Όπως πήγαιναν πάντα. Και όχι μόνο εκεί, ΠΑΝΤΟΥ!!! Κάποιος γνωστός, μου είπε ότι έχει δει και αυτοκίνητα να διασχίζουν την πλατεία Άρεως, με μεγάλη ταχύτητα μάλιστα. Είμαστε ΒΛΑΧΟΙ (με την χειρότερη έννοια), η πόλη είναι ΧΩΡΙΟ (επίσης με την κακή έννοια) και ενεργοί πολίτες δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.