Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Τρίπολη την Πέμπτη λόγω έργων

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Τρίπολη την Πέμπτη λόγω έργων

Απρίλιος 17, 2024 - 18:18
2 σχόλια

Σας ενημερώνουμε οτι στις 18/4/2024 και  στις 19/4/2024 θα είναι  κλειστή η οδός Δούνια, η οδός Σοφοκλέους και η οδός Δήμητρος από το ύψος της οδού Διοτίμας έως το ύψος της οδού Ναυπλίου  απο τις 7:00 μέχρι τις 19:00 λόγω εκτέλεσης έργων κοινής ωφέλειας που αφορούν το φυσικό αέριο. Παρακαλούμε τους οδηγούς  με σταθμευμένα οχήματα στα σημεία αυτά, όπως τα απομακρύνουν, λόγω των εργασιών.

Επίσης στις 18/4/2024 θα είναι κλειστή η οδος Γρ. Λαμπράκη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Σπάρτης. Η εκτροπή των οχημάτων, για την προσέγγιση της οδού Σπάρτης θα γίνεται μέσω των οδών Μεταμορφώσεως  Λαγοπάτη και Αλ. Σούτσου


2 Σχόλια

Εδώ γελάνε....καλύτερα να βγάζετε ανακοίνωση ποιοι δρόμοι θα είναι ανοικτοί. Κατάντησε αηδία η ιστορία με το γεφύρι της Άρτα....συγνώμη με την πλατεία ήθελα να πω, και με το αέριο. Ελπίζω να μην κλείσει ο δήμος τώρα το Πάσχα πάλι τίποτα όπως πλατεία γιατί προβλέπω ντράβαλα. Πέρα το καλοκαίρι Τζούμη το καλοκαίρι

3 μήνες αίτηση και ακόμα να με ειδοποιήσει η εταιρεία για υπογραφή συμβολαίου ! Οπου τους αρέσει και όταν τους αρέσει ! Κατά τα άλλα μας προτρέπουν να βάλουμε Φ.Α !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.