Ακυρώθηκε η παράσταση «Η Τουρκομερίτισσα» λόγω της γενικής απεργίας

Ακυρώθηκε η παράσταση «Η Τουρκομερίτισσα» λόγω της γενικής απεργίας

Απρίλιος 17, 2024 - 17:19
5 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Η παράσταση «Η Τουρκομερίτισσα» (βασισμένη στη ζωή της Μαρίκας Νίνου), σε κείμενο - σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης σήμερα, 17 Απριλίου και ώρα 21:00,   ακυρώνεται λόγω γενικής απεργίας αλλά και απεργίας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. 

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

 


5 Σχόλια

δεν φταίει η απεργία αλλά η αποτυχία να πουλήσουν για να κονομήσουν - αλλιώς θα έβγαζαν ανακοίνωση από χτες και προχτές που είναι γνωστή η απεργία.. αλλά είπαμε, όλοι το ξέρουν ότι στην Τριπολάρα τρώμε σανό με το κιλό επομένως ότι θέλουν μας σερβίρουν και το χαύουμε

17:49 Δεν έχουν όρεξη ούτε ανάγκη να μας σερβίρουν τίποτα για να χάψουμε, απλά με ευγενικό τρόπο θέλουν να μας πούνε ότι δεν είμαστε για παραστάσεις κάποιου κόστους και πάμε μόνο όταν είναι τζάμπα .... και έτσι δικαιώνεται το: "ότι πληρώσεις παίρνεις"

Συγγνώμη αλλά οι ηθοποιοί της παράστασης δεν ήξεραν τουλάχιστον από τη Δευτέρα ότι θα συμμετάσχει το σωματείο τους στην απεργία της Τετάρτης για να βγάλουν μια ακυρωτική ανακοίνωση νωρίτερα;

Οι απεργοί δηλώνουν την συμμετοχή τους σε μια απεργία στην έναρξη της βαρδιάς τους. Δεν θα στερήσει, αυτο το Συνταγματικό δικαίωμα, κανένας (+) Κούλης. (που το πρωινό του κοστίζει ένα μηνιάτικο εργάτη).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.