Λαμπερά εγκαίνια για το υποκατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Τρίπολη (pics,vid)

Λαμπερά εγκαίνια για το υποκατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 28, 2024 - 18:10
15 σχόλια

Το υποκατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Τρίπολη, το οποίο έχει ξεκινήσει να λειτουργεί από τον Ιανουάριο, εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

To υποκατάστημα βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στη συμβολή της πλατείας με την Εθνικής Αντιστάσεως.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι μέτοχοι της τράπεζας, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο νέος πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Γιάννης Σμυρνιώτης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, στελέχη της τράπεζας, εργαζόμενοι και πολίτες.

Ο Αντώνης Βαρθολομαίος, CEO της Παγκρήτιας Τράπεζας, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των εγκαινίων, μίλησε για το νέο υποκατάστημα της τράπεζας στην πόλη μας, που «είναι παρόν σε μια δυναμική αγορά», υπογραμμίζοντας:

 Η τράπεζά μας μπορεί να προσφέρει πολλά στην οικονομική ζωή της Τρίπολης. Στόχος μας, η στήριξη των μικρών, και όχι μόνο, επιχειρήσεων, της πόλης μας. Το ανθρώπινο δυναμικό της τράπεζας είναι απόλυτα έμπειρο και εξειδικευμένο, για να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες σας

«Η Παγκρήτια Τράπεζα ενισχύεται και αναπτύσσει τη δραστηριότητά της σε όλη την Ελλάδα», είπε, σχετικά με τη συγχώνευση με την HSBC Ελλάδας και τη συνένωση της με την Attica Bank.

Η Παγκρήτια Τράπεζα διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο καταστημάτων, 33 εκ των οποίων βρίσκονται στην Κρήτη και 17 στην Αττική, ενώ παράλληλα διατηρεί παρουσία με 3 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και από ένα στη Μήλο, στη Ρόδο, στην Πάτρα, στη Χίο και στην Καλαμάτα.

Η Thrivest Holding Ltd, συμφερόντων Μπάκου, Καϋμενάκη, Εξάρχου, αύξησε το ποσοστό της από το 34% στο 45% στην Παγκρήτια τράπεζα τον Νοέμβριο του 2022.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια στην Παγκρήτια Τράπεζα στην Τρίπολη


15 Σχόλια

Η όλη φάση είναι η καλύτερη απόδειξη και η πιο εύγλωττη ερμηνεία για τον κατήφορο δίχως τέλος της πάλαι ποτέ ένδοξης και κραταίας Τριπολιτσάς. Καληνύχτα σας και με τις υγείες σας!

Πάλαι ποτέ κραταιάς Τριπολιτσας; Φαντάζομαι αναφέρεσαι στην Τριπολιτσα μέχρι τις 23/9/1821 γιατί από τότε και στο εξής ουδέποτε υπήρξε κραταιά η Τριπολιτσα.

Πριν την ληστεία μιας τράπεζας ληστεία είναι η ίδρυση μιας τράπεζας

Οι τράπεζες και τα αφεντικά των δεν είναι για τον απλό τον κόσμο πάρα μόνο για το συμφέρον τους αν ήταν τα αφεντικά του ΑΣΤΕΡΑ και μερικοί άλλοι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο μην μας τους παρουσιάζετε λες και μας χαρίζουν λεφτά η δουλειά. όλοι είναι πρώτα για την τσέπη τους. να λέμε τα πράγματα όπως έχουν. καλά έκαναν και επένδυσαν. Αλλά γι αυτούς. όχι για τον κόσμο

Αυτοί λέγονται παράγοντες? Μια βόλτα στον αργοσαρωνικό θα τους πείσει τι εστί παράγοντας και τι εστί μετριοφροσύνη.

Ωραίοι επιχειρηματίες κατά το 1/2 ντόπιοι δίνουν εργασία και ζωή στην Τρίπολη και στην Αρκαδία , είτε με τον Αστέρα είτε με τη Φάρμα τους στις Κολλίνες !! Οποιος έχει επισκεφτεί τη Φάρμα ως προσκεκλημένος ή όχι στην εκδήλωση του καλοκαιριού, το διαπιστώνει ! Τα υπόλοιπα κακεντρεχή σχόλια είναι φθόνος και τίποτα άλλο .

@12:11 - Δεν διαφωνώ γενικά με το σχόλιο, αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία. Εσύ δουλεύεις για τον εαυτό σου ή τον κόσμο; Για την δική σου τσέπη ή την τσέπη του απλού κόσμου;

@ 14:15 οι μούτσοι που αγαπούσαμε γίνανε καπετάνιοι!

Γίνε και εσύ αν μπορείς,καπετάνιος 18.11. Ζήλια,βλέπω! μάλλον δεν είσαι από Αρκαδία, σωστά?

Γίνε και εσύ αν μπορείς,καπετάνιος 18.11. Ζήλια,βλέπω! μάλλον δεν είσαι από Αρκαδία, σωστά?

για εμας που ζουμε εκτος τριπολης δεν μας αγγιζει αυτη η επενδυση της τραπεζης αλλα και του αστερα ειναι για πεντε τριγυρω και οσο και να προσπαθουν νδεν μας αγγιζουν, διοτι δεν κερδιζουμε κατι, εσεις που ζειτε τριπολη στηριλτε τους. εμεις ουτε κρυο ουτε ζεστη

09:07 Αφού λοιπόν εσύ δεν ζεις (και καλά) στην Τρίπολη και δεν σε αγγίζει ούτε η παγκρήτια τράπεζα ούτε και ο Αστέρας, τι σε κόφτει τότε ρε μεγάλε και κάθεσαι και σχολιάζεις; Άρπαξε τη μπανάνα σου, ανέβα στο δέντρο σου και χαλαράααα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ "ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΗ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.