Επιτυχία στις Πανελλαδικές για τη Βασιλική Καχριμάνη από το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης

Επιτυχία στις Πανελλαδικές για τη Βασιλική Καχριμάνη από το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης

Ιούλιος 25, 2021 - 10:56
5 σχόλια

Η Βασιλική Καχριμάνη με καταγωγή απο τα Δολιανά και τη Βυτίνα Αρκαδίας φοίτησε στο 3ο ΓΕΛ Τρίπολης .Στις Πανελλαδικές Εξετάσεις κατάφερε να συγκεντρώσει 19.266 μόρια στο 2ο επιστημονικό πεδίο.

Στόχος της αποτελεί το τμήμα  Μηχανολόγων  Μηχανικών του  ΕΜΠ.

Ευχόμαστε στη Βασιλική καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Φτάνει πια με τις διαφημίσεις των σχολείων! Καλό θα ήταν να διαφημίζονται οι ιδιαιτεραδες των μαθητών που αρίστευσαν, για να αποκτήσουν καινούργια πελατεία. Σε κάθε περίπτωση συγχαρητήρια στο κορίτσι και καλή σταδιοδρομία!!

Συγχαρητήρια στη Βίκυ, ένα παιδί κυρίως σεμνό και μετρημένο. Καλές σπουδές και καλή τύχη στη ζωή σου.

Παιδάκια για συγχαρητήρια υπάρχει το τηλέφωνο και το φου μπου. Όπως και για τα συλλυπητήρια και τους καλούς ή κακούς παράδεισους. Ξέρουμε και τα σχολεία με τους καθηγητές της πρωϊνής και της απογευματινής βάρδιας. Μην το παραξηλώνετε. Καταλάβαμε!

@19.25 Μην τσιτώνεσαι πολύ όμως εσύ, γιατί θα σκίσεις κανα καλσόν. Απ' όπου γουστάρουν θα τα δώσουν τα συγχαρητήρια. Δεν νομίζω να σου ζητήσουν και την άδεια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.