Πατάει γήπεδο και πάλι ο Παναρκαδικός

Πατάει γήπεδο και πάλι ο Παναρκαδικός

Φεβρουάριος 27, 2021 - 15:21
5 σχόλια

Σε ρυθμούς προπονήσεων μπαίνουν και πάλι έπειτα από 3,5 μήνες οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της επικείμενης επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας που έχει ορισθεί για 28 Μαρτίου.

Οι πράσινοι με απόλυτη τήρηση που υγειονομικού πρωτοκόλλου πραγματοποίησαν τα απαραίτητα ράπιντ τεστ όπως δηλαδή ορίζει ο σχετικός κανονισμός και αναμένεται να αρχίσουν και πάλι τις καθημερινές τους προπονήσεις.

Μάλιστα εντός της επόμενης εβδομάδας θα διεξαχθούν και εργομετρικές εξετάσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να διαπιστωθεί βάση των μετρήσεων η κατάσταση στην οποία είναι μετά από την μεγάλη αυτή αποχή.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

η φωτογραφια με τα συννεφα ειναι οτι πρεπει ,βλεπω μαυρο το μελλον της ομαδος και με τον προεδρο να μενει στην ιστορια ως τον τελευταιο του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ στην γ εθνικη

Και τι θα γίνει αν πέσει ο Παναρκαδικός στ@ @@@@@ μας δεν είναι η Ρεάλ θα ξανα ανεβεί,πολύ σημασία δίνεται μερικοί, ερασιτεχνικό σωματείο είναι.Μόνο Αστέρας δεν το έχετε καταλάβει.

Δεν μας ενδιαφέρει ο αστέρας είναι Ανώνυμη. Εταίρεια αυτό που λέμε επιχείρηση αν ειχα μετοχες θα δίναμε και κάποιο ενδιαφέρον τώρα ούτε κρύο ούτε ζέστη εκτός και είσαι μέτοχος, αν δεν είσαι, είσαι για κλάματα, βοηθά με φτωχε να μη σου μιασω , δηλαδή κοροιδο

12.01 Εσύ που δεν είσαι κορόιδο αλλά τέρας εξυπνάδας, κάτσε και βλέπε τον αγώνα του χορταριού στο χωράφι του Παναρκαδικού να μεγαλώνει, γιατί μέχρι στιγμής μόνο αυτόν τον αγώνα μπορείς να δεις. Άσε μας εμάς τα κορόιδα να βλέπουμε τον Αστέρα που είναι ανώνυμη και δεν σε ενδιαφέρει να παίζει μπαλίτσα στη Super League. Σου μιλάω ότι αισθανόμαστε μεγάλη πίκρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.