Τρίπολη: Οι εργασίες κατασκευής του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ προχωρούν ομαλά και σύντομα θα ολοκληρωθούν

Τρίπολη: Οι εργασίες κατασκευής του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ προχωρούν ομαλά και σύντομα θα ολοκληρωθούν

Φεβρουάριος 27, 2021 - 15:06
8 σχόλια

Αυτοψία στις εξελισσόμενες εργασίες διαρρύθμισης των χώρων του ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία), πραγματοποίησε, το πρωί του Σαββάτου (27/2/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες. Οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και σύντομα το έργο θα παραδοθεί ολοκληρωμένο. Το έργο υλοποιείται σε μισθωμένο κτιριακό χώρο νομίμως υφιστάμενο σύμφωνα με την υπ' αριθ. 66/1986 εκδοθείσα οικοδομική άδεια, επί της οδού Φιλελλήνων σε εντός σχεδίου πόλεως περιοχή. Μετά τις εργασίες διαρρύθμισης και τις διαδικασίες αδειοδότησης, θα ακολουθήσει η πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού, για τη λειτουργία της δομής. Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σημειώνει: «Οι εργασίες κατασκευής του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ προχωρούν ομαλά και σύντομα θα ολοκληρωθούν. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος, διότι κάνουμε αποφασιστικά βήματα για να ικανοποιήσουμε, στην πράξη και όχι στα λόγια, μια ανάγκη της τοπικής μας κοινωνίας. Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ θα εστιάσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία, θα αναπτύξει τις δεξιότητές τους και θα στηρίξει τις οικογένειές τους».


8 Σχόλια

κ. Τζιούμη συγχαρητήρια. Δεν σας ψήφισα λόγω κάποιων υποχρεώσεων , βλέπω όμως οτι είστε αποτελεσματικός ,κάνετε από την αρχή της θητείας πολλά έργα. Σήμερα αποδεικνύεται ότι έχετε ευαισθησία και για τους ΑΜΕΑ και αυτό σας τιμά ιδιαίτερα. Και πάλι συγχαρητήρια

16:00 έλα καλέ, που ήσουνα μανούλα μου και γιατί δεν μας ψήφισες? Δεν πειράζει μανούλα, την άλλη φορά με το καλό... που θα έχουμε και μεγαλύτερη ανάγκη ψήφους γιατί πάμε για πάτο... μόνο σε παρακαλώ, σε επόμενο σχόλιο βάλε και όνομα, να ξέρουμε που έχουμε υποχρέωση να ανταποδώσουμε με πρώτη ευκαιρία... φιλιά! και μεις σ' αγαπάμε!

Σε κανά δυο χρόνια θα λειτουργήσει. Αητός ο Τζιούμης πιο αργός και απ' τον αείμνηστο.

Ουαου. Φαντάζομαι δε θα ναι μόνο φύλαξη... Ή όχι? Αν ναι... Κάνα ΦΠΨ... ξέρεις εσύ.. Αρκεί

00:04 Ο οποίος αείμνηστος, όπως όλοι είδαμε, το έφτιαξε στο άψε-σβήσε έτσι; Να τα λέμε κι αυτά, όπως θα έλεγε κι ο ίδιος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.