Στα play off ερχόμαστε... Βόλος - Αστέρας 0-1

Στα play off ερχόμαστε... Βόλος - Αστέρας 0-1

Φεβρουάριος 16, 2020 - 19:09
7 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τεράστια νίκη στον Βόλο με σκορ 0-1 και πλέον έπιασε εξάδα δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League βλέποντας πια ξεκάθαρα play off.

Χρυσός σκόρερ για την αρκαδική ομάδα ο Μίλος Ντέλετιτς στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σέρβο να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ που σημαίνει βαθμούς δείχνοντας πόσο βοήθεια τους κιτρινομπλέ από την στιγμή της μεταγραφής του.

Καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης που είχε και δοκάρι με τον Μπαράλες αλλά και δύο ακόμα σπουδαίες ευκαιρίες ωστόσο κατάφερε προς το φινάλε να πάρει αυτό που άξιζε και να φύγει από τον Βόλο με το τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπαράλες είδε δύο φορές την μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα στις κεφαλιές που επιχείρησε, με τον Γκαραβέλη να αποκρούει την πρώτη και τη δεύτερη να καταλήγει στο δοκάρι. Επίσης μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Κρέσπι  όταν επιχείρησε δύο πολύ καλά σου, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ των γηπεδούχων αποσόβησε και τις φορές τις προσπάθειες του Ισπανού με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές και τους τραυματισμούς έπεσε απότομα, με τον Αστέρα Τρίπολης όμως να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο και να χάνει και άλλες ευκαιρίες για να βρει δίχτυα με επιθετικό μοχλό τον Ντέλετιτς που απείλησε τουλάχιστον τρεις φορές πριν πετύχει το γκολ. Στο 85′ ο Σέρβος βρέθηκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Γκαραβέλη που είδε την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του και έτσι να διαμορφώνεται το τελικό 0-1 που διατηρεί τον Αστέρα Τρίπολης στο κόλπο της έκτης θέσης που οδηγεί στα play off.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Λύρατζης (80' Κάσες), Τσαούσης, Κανταμουρό (46' Τόρες), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (64' Ντεντάκης)  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Μαρκ Φερνάντεθ (80' Χαουρέγκι), Ντέλετιτς (90' Τασουλής), Κρέσπι (57' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Πριν τον αγώνα με τη Λαμία , είχα προβλέψει ότι με δύο-τρία καλά αποτελέσματα ο Αστέρας θα βρεθεί στην 6άδα , όχι τίποτα άλλο αλλά για να φρικάρει και το τσ#γλ@νι ο υβριστής, που αυτοαποκαλείται και ''ραχούλας'' !! (μάλλον τώρα πρέπει να έχει πάει για ...αυτοχειριασμό !!!!) .

Κι εγώ σας έχω γράψει Ραχούλες στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.

Γαυροι και βαζελοι το νου σας....ο δωνης δεν εχει κερδισει ποτε στο κολοκοτρωνης! πελατη τον εχουμε...περιμενουμε την βαζελα με το που περασει το τουνελ εχει ηδη χασει...οσο για εσενα γαυρακο ερχεται ο σαββιδης να σε τακτοποιησει....και θα χαρω πολυ! θα χαρω πολυ να σας αφανησουν καποια στιγμη

Εσύ έλεγες ότι πάει για φούντο, τώρα στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό; Με χ αύριο ο ΟΦΗ ( το πιο πιθανό) ο Αστέρας θα τερματίσει 6ος. Εσείς οι γαυροι πάλι με τον ανθό θα μείνετε και φέτος.

Ραχούλαςςς ;;;Που είσαι ρε κόκκινο τσογλάνι; Σε τσούζει ο Αστέρας μας;;; Πάρτο ρε ΠΑΟΚ πάλι φέτος, να κλαίνε για μήνες πάλι οι γαύροι και ειδικά ο Ραχούλας.

Ο Αστέρας στην εξάδα, ο ΠΑΟΚ από βδομάδα πρώτος μετά την τριάρα στο γαύρο και ο ραχούλας στο λαγούμι του. Αυτά είναι γλέντια!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.