Τοποθέτηση κυβόλιθων στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη (pics)

Τοποθέτηση κυβόλιθων στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη (pics)

Μάιος 09, 2024 - 16:50
23 σχόλια

Συνεχίζονται μετά τις εορτές του Πάσχα οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου με την τοποθέτηση κυβόλιθων.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου το συνεργείο ξεκίνησε την τοποθέτηση κυβόλιθων στην είσοδο της πλατείας Αγίου Βασιλείου και οι εργασίες προχωρούν προς την οδό Κύπρου.

Να αναφέρουμε ότι θα παραμείνει κλειστή η οδός 28ης Οκτωβρίου στη συμβολή της με την οδό Νικηταρά, λόγω την εργασιών έως το ύψος της οδούς Ερμού.

Ειδήσεις: 

23 Σχόλια

Σιγά σιγά!

Τώρα αν καταλάβει κάποιος για ποιο λόγο χάλασαν την πλατεία να μας το πει κι εμάς. Τα μάρμαρα είναι αισχρά με λεκέδες που δεν θα βγουν ποτέ. Ένα αισχος έφτιαξε ο εργολάβος 6 χρόνια κι ακόμα δεν ολοκλήρωσε το έργο

Όλο κατηγορείτε δεν ντρέπεστε δεν σας αρέσει τίποτα σε αυτήν την πόλη πέρασαν η εκλογές ρε εεεεε γυρίστε πλευρό

Ποσο καιρο θα παρει με 2 εργατες την ημερα για λιγες ωρες εργασιας?

Η Τριπολη τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμίσει την όψη της. Έχει σημασία αυτό. Η πλατεία ομόρφυνε. Χαρείτε το. Μην διαμαρτυρεστε γιαυτο τον λόγο. Και μαλιστα χωρίς να υπάρχει βάση. Τι προτείνετε; Αν έχετε να προτείνετε κάτι, καντε το.

Το πρόβλημα με αυτούς που γκρινιάζουν συνέχεια είναι ο τζιουμης. Και επειδή θέλει 4 χρόνια ακόμα κάντε υπομονή αλλάξτε ροτα και μην χαλάτε την υγεία σας. Γιατί όπως πάνε τα πράγματα θα είναι για πολλά χρόνια Δήμαρχος. Η μόνη λύση περπάτημα στον Αγιωργη για χαλάρωμα ηρεμήστε

ΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΤΣΙ?

@01:00 - Πρότειναν δεκάδες-εκατοντάδες συμπολίτες. Αλλά αδιαφόρησαν. Τα περίπτερα στην καινούρια πλατεία είναι ένα αναχρονιστικό αίσχος. Έτσι για αρχή. Και τώρα σχεδιάζουν και την πλατεία Κολοκοτρώνη πάλι με περίπτερα.

Ποια πλατεία;;; ελάτε να δείτε τα χάλια της Αλέας... εδώ και 3 χρόνια δεν μπορούμε να μπούμε σπίτια μας.... εεεεελεος...

ποιανού πρωτομάστορα γυναίκα ή δημοτικού άρχοντα θα θυσιαστεί για να τελειώσει της Αρτας το γεφύρι αχ μπερδεύτηκα η πλατεία Αγίου Βασιλείου ήθελα να πω .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή τώρα οι φωτογραφίες που έχετε βάλει δείχνουν την τοποθέτηση των κυβόλιθων;

Η Τρίπολη έχει αλλάξει στο κέντρο της πόλης. Συγχαρητήρια που γίνονται έργα, έστω και αν δυσκολεύουν τους πολίτες της πόλης. Η καλαβρύτων όμως είναι τραγικό να μην έχει πεζοδρόμιο που να μπορείς να περπατήσεις. Από το στάδιο έως και την λέσχη Αξιωματικών το πεζοδρόμιο δεν έχει βελτιωθεί για τουλάχιστον 40 χρόνια.

@22:01 - Προσέξτε τι εύχεστε. Αν αγγίξουν την Καλαβρύτων, να είστε σίγουρος ότι θα την διαλύσουν. Έχουν τσακωθεί με την αισθητική. Τους έχω ικανούς να βάλουν περίπτερα στην μέση του δρόμου.

Να φύγουν τα περίπτερα από την πλατεία, γιατί εκτός του ότι δεν εξυπηρετούν κάτι που βρίσκονται πάνω στη πλατεία είναι και μια παραφωνία, δηλαδή "σαν την μύγα μέσα στο γάλα".

Φτιάχνουν για 6 χρόνια με χρήματα των φορολογούμενων πολιτών/δημοτών μια πλατεία που ακόμη δεν έχει τελειώσει, δημιουργήσανε εξαρχής ένα μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία των εκεί καταστημάτων που πολλά αναγκάστηκαν να κλείσουν και αυτό που βλέπουμε ως αποτέλεσμα είναι η τοποθέτηση τσαντηριών σε περίοπτες θέσεις, που καταλαμβάνουν σχεδόν το μισό της πλατείας, λες και είναι στολίδια. Η γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο!!!!!

κ. Γιαννιώση ούτε το κέντρο έχει βελτιωθεί εδώ και 10 χρόνια. Δεν έχει γίνει τίποτα μετά τις πεζοδρομήσεις και τις πλατείες Άρεως κ Πετρινού που έφτιαξε ο Σμυρνιώτης. Και αυτές οι υποδομές έχουν μείνει απροστάτευτες και ασυντήρητες στο έλεος βανδάλων που καταστρέφουν και μουτζουρώνουν και έγιναν πίστες για κάγκουρες και ντιλιβεράδες. Έχουμε βάλει βέβαια κολωνάκια και μπάρες αλλά είναι σαν να μην έχουμε. Έχουμε και εισαγγελέα αλλά είναι σαν να μην έχουμε. Έχουμε και τροχαία αλλά είναι σαν να μην έχουμε. Και πρώτα από όλα έχουμε δήμαρχο αλλά είναι σαν να μην έχουμε.

Αλήθεια που πήγαν τα μάρμαρα της πλατείας που "κατεδαφίστηκε"; του μαρμάρινου σιντριβανιού που "γκρεμίστηκε"; ποιος και πως τα πήρε;

16:56 Ποιά μάρμαρα της πλατείας που κατεδαφίστηκε ρε μαύρε; Αυτές τις άθλιες πλάκες που είχαν γίνει κατάμαυρες από τους αιώνες λες;

Δεν πρόκειται για έργο πλατείας αλλά για τις βάσεις και τις αυλές δύο περιπτέρων στο κέντρο της πόλης. Αληθεια εκείνο το τρίτο στη βόρεια πλευρά γιατί δεν έχει αυλή με γκαζόν; Πάντως συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με την ανύπαρκτη αντιπολίτευση γι' αυτό το σπάνιο θέαμα και αυτό το μοναδικό επίτευγμα. Η πόλη της Τρίπολης δεν θα σας ξεχάσει ποτέ αγαπητοί χωρικοί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.