Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό - Η εξήγηση της εταιρείας

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό - Η εξήγηση της εταιρείας

Μάιος 08, 2024 - 10:09
3 σχόλια

Eurokinissi

Η AstraZeneca θα αποσύρει το εμβόλιο κατά της Covid από τις αγορές παγκοσμίως μετά την αναφορά σε δικαστικά έγγραφα μιας σπάνιας και επικίνδυνης παρενέργειας που φέρεται να συνδέεται με 80 θανάτους στη Βρετανία.

Η εταιρεία αρνείται ότι η απόφαση απόσυρσης του εμβολίου σχετίζεται με τη δικαστική υπόθεση, επιμένοντας ότι το εμβόλιο αντ' αυτού αποσύρεται από τις αγορές για εμπορικούς λόγους.

Το εμβόλιο για τον κορονοϊό, το οποίο αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού η εταιρεία απέσυρε οικειοθελώς την «άδεια κυκλοφορίας» του, η οποία τίθεται σε ισχύ από σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα για τον λόγο που η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.


3 Σχόλια

Φωνάζανε οι «ψεκες»τους λοιδορούσαμε λέγαμε απατεωνες και κομπογιανιτες τους γιατρούς και τους επιστημονες που ήταν αντίθετοι με μαζικούς εμβολιασμούς με αυτά τα πειραματικά εμβόλια .ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;Που είναι οι ακαταδιωκτοι ειδικοί ;;

Μα προφανώς για ψεκες πρόκειται. Όταν ύστερα από τόσα χρόνια δεν καταλαβαίνουν τίποτα,για ψεκες πρόκειται. Η απόσυρση του εμβολίου αυτού έγινε για συγκεκριμένους λόγους που είναι πλέον γνωστοί. Όσοι θέλουν να παραμυθιάζονται με τους Νεφελίμ και κάτι πολιτικούς που ποντάρουν στην άγνοια του κόσμου.... Φυσικά είναι ψεκες.

Εσεις είστε οι ψεκες που κάνατε 3 δόσεις με πειραματικό σκεύασμα και κάποιοι δυστυχώς έκαναν και στα παιδιά τους ,θερίζουν οι ξαφνικιτιδες και οι Τούρμπο καρκίνοι και εσυ βγήκες να γραψεις την κουταμάρα σου για Νεφελίμ ,παρε το χαμπάρι όταν διχάζεται η επιστημονική κοινότητα πρέπει να πας με αυτούς που θελανε αντιμετώπιση της πανδημιας συντηρητικά ,εσεις πιστα κομματόσκυλα πήγατε με τον 6 δάχτυλο και τον Βασιβλακοπουλο ,ας πληρώσουν τώρα αυτοί τα προβλήματα υγείας που βγαίνουν στον κοσμο .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.