Φιλικό με Ολυμπιακό ο Αστέρας

Φιλικό με Ολυμπιακό ο Αστέρας

Ιούνιος 29, 2017 - 16:10
11 σχόλια

Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης στα πλαίσια προετοιμασίας των ομάδων θα δώσουν φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 19 Ιουλίου και ώρα 21:00.

Την είδηση της φιλική αναμέτρησης γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός ενώ η αρκαδική ομάδα λίγες ημέρες μετά θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου και θα δώσει και άλλα φιλικά προετοιμασίας.

Αναλυτικά

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση". 

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Ρε ανωνυμε δεν πας καμιά βόλτα στο ψυχιατρειο γιατί έχεις θεμα σοβαρό. Δεν θα πληρώσεις μν φοβάσαι...

Αγαπητέ 17/35.Απλά υποστηρίζω την ομάδα με τη μεγαλύτερη ιστορία και τα περισσότερα κύπελλα.ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.

Για τη μεγαλύτερη Εγκληματική Οργάνωση στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου γιατί κάνεις γαργάρες?

@ανωνυμος Πέμ, 29/06/2017 - 22:17 Και με τη μεγαλύτερη σαπίλα, επίσης...Η μεγαλύτερη ΟΛΥΜΠΙΒΡΩΜΙΑΡΑ ομάδα ever...Περαστικά σου κι άλλο κακό να μην σε βρει...

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν ασχολείται με ομαδούλες.Όπως καλή ωρα τον Αστέρα Ραχούλας Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.Σας πήραμε δυο κύπελλα.Χα χα χα χα χα χα .

οι ανυπαρκτοι και οι παιθαμενοι δεν πρεπει να ομηλουν τσιμουτια σαλιγκαροι μια ζωη θρυλαραααααααααεσπεραλ

@ανωνυμος 16:32 Όχι ακριβώς. Κάτι σαν να λέμε Λαμογιακός - Αστέρας, όμως; Τί λες; Δεν ταιριάζει καλύτερα; Βέβαια εσύ χαίρεσαι που σε φτύνουν όλοι και τις ροχάλες τις περνάς για βροχή...Τί να κάνουμε, γούστα είναι αυτά...

@εσπεραλ Πάμε πάλι, με απλά λογάκια αυτή τη φορά, για να καταλάβουμε τί θέλεις να πεις...Μπες πάλι μέσα στην σπηλιά σου τώρα νεάντερταλ, αρκετά βγήκες, τελείωσε η σύντομη (ευτυχώς) βόλτα σου στον πολιτισμό...Άσχετε, ούτε το όνομά σου δεν ξέρεις να γράφεις σωστά, τα σχόλια σε μάραναν...Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι αγράμματοι υποστηρίζετε το Θρήνο των γηπέδων....Ούγκα μπούγκα ούγκα! Άνθρωποι των σπηλαίων, τη μπανάνα σας και στο κλουβί σας! Ουστ!

Απευθύνομαι με πολύ οίκτο στους πιο πάνω αστεριανούς και του λέω μεπολύ συμπάθεια΄ ότι η ομαδάρα είναι η Θρυλάρα.Και πρόεδρος με πέντε κιλά...... είναι ο Μαρινάκης.Βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη και πληρώνει.Και ότι κάνει και όποιους βοηθάει το κάνει αθόρυβα χωρίς κανάλια και προβολές.ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.