Η ανατροπή του αιώνα για Πανιώνιο με «ήρωα» Παναγιωτίδη (vid)

Η ανατροπή του αιώνα για Πανιώνιο με «ήρωα» Παναγιωτίδη (vid)

Οκτώβριος 02, 2016 - 19:54
0 σχόλια

Μαντινειακός-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 3-3 (3-4 πέναλτι)

Ένα απίστευτο παιχνίδι, ένα παιχνίδι με τρομερό ρυθμό έξι συνολικά γκολ, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, αγωνία και ένα συναρπαστικό φινάλε πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας με τον Πανιώνιο να κάνει την ανατροπή και να επικρατεί με 3-4 στην διαδικασία των πέναλτι του Μαντινειακού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Πόλις Παναγιωτίδης ο οποίος με ένα προσωπικό κρεσέντο και ‘’one man show’’ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα σημειώνοντας χατ-τρικ πέτυχε ένα μοναδικό κατόρθωμα που όμοιο του σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα καθώς από θέση κεντρικού αμυντικού πέτυχε τρία γκολ και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το παιχνίδι με βάση τον ρυθμό του και από τις δύο ομάδες και το τρομερό του φινάλε αποτελεί διαφημίσει για τον Αρκαδικό ποδόσφαιρο με τον Πανιώνιο να καταφέρνει να γυρίζει παιχνίδι από 3-1 στο σε 3-3 στο 93’ και τελικά να παίρνει την πρόκριση στην ‘’Ρώσικη ρουλέτα’’ της διαδικασίας των πέναλτι.

Ο Μαντινειακός τα βάζει με την τύχη του αλλά και με την αστοχία των ποδοσφαιριστών του σπαταλώντας σπουδαίες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχε χρυσή ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης με τον Θεοδωρακόπουλο από πολύ κοντά.

 Η ομάδα του Γιάννη Αποστολόπουλου προηγήθηκε με τα γκολ του Ζόγκολι στο 14’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και του Πυργούδη στο 37’. Ο Πανιώνιος μείωσε με τον Παναγιωτίδη στο 83’ με τον Θεοδωρακόπουλο να κάνει το 3-1 στο 87’. Ο Πανιώνιος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ακόμα δύο γκολ του Πναγιωτίδη στο 89’ και στο 93’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο Πανιώνιος στάθηκε πιο ψύχραιμος με τον Αναγνωστόπουλο να  αποκρούει το τελευταίο πέναλτι του Μαντινειακού δίνοντας την προκριση στην ομάδα του.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Μαντινειακός-Πανιώνιος 3-3 (3-4)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.