Μαντάς: Δημοκρατία σημαίνει σεβασμός στα συλλογικά όργανα (vid)

Μαντάς: Δημοκρατία σημαίνει σεβασμός στα συλλογικά όργανα (vid)

Ιούλιος 30, 2016 - 16:44
6 σχόλια

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι δήμαρχοι Πελοποννήσου για τη διαχείριση των απορριμμάτων το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου στο Δημαρχείο του Άργους ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος, ο δήμαρχος Κορινθίων  Αλέξανδρος Πνευματικός, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής,ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης και ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτης Μαντάς, αφού επεσήμανε ότι συμφωνεί πλήρως με τις θέσεις των συναδέλφων του, δήλωσε:

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι σε μια δημοκρατία υπάρχει η πιθανότητα ομόφωνες αποφάσεις συλλογικών οργάνων τα οποία αποτελούνται από εκπροσώπους των Δημοτικών Συμβουλίων και όχι μόνο εκπροσώπους πλειοψηφιών, θα μπορούν να κρίνονται επ' αμφιβόλλω με επιστολές και δημοσιεύματα στον Τύπο».

Η δημοκρατία δουλεύει όταν σεβόμαστε τα συλλογικά όργανα.

Ακόμη, εξήγησε γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση. «Ο ΠΕΣΔΑ είναι σχεδιασμός, είναι εργαλείο χωρικό και εργαλείο προγραμματισμού. Όταν τέθηκε το ζήτημα ότι αυτό το εργαλείο πρέπει να είναι ανοιχτό στις αποφάσεις και στα τοπικά χαρακτηριστικά κάθε Δήμου, τότε ομοφώνως έγινε δεκτό,

Δεν μπορεί καμία εξουσία, καμία εταιρία, καμία οργανωμένη ή μη οργανωμένη ομάδα ανθρώπων να στερήσει τη δυνατότητα του κάθε δημότη να επιλέξει την οικονομικότερη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

(Φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος, βίντεο ArgolidaPortal.gr)

Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ-Συνέντευξη δημάρχων Πελοποννήσου για διαχείριση απορριμμάτων-Π.Μαντάς


6 Σχόλια

Καλά τα λες δήμαρχε αλλά εδώ ζούμε στο σουλτανάτο του μωρεως. Παλέψτε το όσο μπορείτε...

@Anonymous 16:43...Βλέπω ότι χρησιμοποιείς και φρασεολογία (π.χ. "σουλτανάτο του μορέως") που έχουν λανσάρει και χρησιμοποιούν με περισσό μένος, άτομα κομπλεξικά, θεόμουρλα και δικομανή, που διατείνονται ότι είναι δημοσιογράφοι και τα οποία διαχειρίζονται και γράφουν σε μπλογκ που δεν αξίζουν ΟΥΤΕ για χαρτί τουαλέτας. Συγχαρητήρια για το επίπεδό σου και για τις επιλογές των μπλογκ που κάνεις...

Ο ψυχίατρος να κοιτάζει τι κάνει ο...εντολοδόχος του πρώτα πρώτα, και να αφήσει τα περί...φρασεολογίας και περί μπλόγκ που κατ' αυτόν και το αφεντικό του δεν είναι άξια λόγου, και το οποία όλως τυχαίως τους ξεβρακώνουν καθ' εκάστην! χαχαχα!

Ψυχιατρέ μου πολύ μίσος και χολή βγάζει το πενάκι σου, μήπως σε εκθέτει ο εαυτός σου ; Αν μπορείς κάνε κι εσύ ένα μπλογκ με το αξιοπρεπές όνομά σου όμως και γράφε τις αλήθειες που δεν λένε οι ''θεόμουρλοι''. Αντί να γίνεσαι κατινίτσα του πεζοδρομίου, φτιάξε τον κόσμο σου καλύτερο, αλλά με πράξεις όχι με το βοθρο που ξερνάτε μόλις δείτε κάποιον καλύτερό σας στην πένα. Αλλιώς άντε για καμιά πασιέτζα.

κ. Δήμαρχε Β. Κυνουρίας όταν οι πολιτικοί μετατρέπεται το <<ΟΧΙ>> σε <<ΝΑΙ>> τι να πεις;

Εχεις περαση τελικα Ψυχιατρε, μηπως να το δεις καλυτερα μιας και φαινεται οτι φοβασαι ταμαλα για τον πατηρ "Πατρον" σου και τις συνεπειες που ερχονται ή θεωρεις πως αιωνιωςθα ειστε υπερανω? Κατι αλλο, την εννοια Δικομανης ψαξε την ορολογια της πριν πετας κοτσανες γιατι βγαζει ματια η μορφωση σου και απο που εισαι. Περαστικα, γιατι πολυ συντομα θα τον χρειαστεις τον ψυχιατρο τελικα μαζι με ολα τα μελη της οικογενειας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.