Η Δόξα τα δοκάρια, η Τεγέα την «ψυχή» (vid)

Η Δόξα τα δοκάρια, η Τεγέα την «ψυχή» (vid)

Φεβρουάριος 06, 2016 - 21:16
0 σχόλια

Τεγέα-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1

Η Δόξα Μεγαλόπολης δεν κατάφερε να περάσει το «μπλόκο» της Τεγέας στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην  Τρίπολη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τεγέα και την Δόξα Μεγαλόπολης είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού όλες αυτές τις ημέρες με τις δύο ομάδες να μην τους διαψεύδουν και να χαρίζουν στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ένα συναρπαστικό παιχνίδι με την αγωνία να χτυπά κόκκινο μέχρι και το φινάλε του αγώνα που τα είχε πραγματικά όλα.

Πολύ καλός ρυθμός, εντυπωσιακές επεμβάσεις, τρία δοκάρια (Δόξα), πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, δυνατά μαρκαρίσματα, πάθος, δύναμη, θρίλερ μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά και στιγμές έντασης (δυστυχώς) μετά το τέλος του αγώνα όπου άναψαν τα αίματα έξω από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων καθώς χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όμως θα ήταν άδικο μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι να σταθούμε σε όσα έγιναν μετά την λήξη του με την Τεγέα και τη Δόξα Μεγαλόπολης να χαρίζουν μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική παράσταση στους φιλάθλους.

Στο πρώτο ημίχρονο  ομάδα της Μεγαλόπολης μπήκε δυνατά με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο στα πρώτα λεπτά να αναγκάζει τον πολύ σταθερό Κωνσταντόπουλο σε εντυπωσιακή εκτίναξη και με την βοήθεια και του δοκαριού η μπάλα να φεύγει έξω. Η Τεγέα απάντησε με το γκολ του Τσαλγιτζόπουλου με κεφαλιά στο 24’ με την Δόξα να ψάχνει στην συνέχεια τρόπους να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων αρχικά με το σουτ του Νάνου μέσα από την περιοχή να σταματά και πάλι στον Κωνσταντόπουλο και τελικά να τα καταφέρνει στο 44’ να ισοφαρίζει μετά την γρήγορη αντεπίθεση με τον Νάνο αυτή την φορά να είναι εύστοχος από κοντά για το 1-1.

Στην επανάληψη η Δόξα βγήκε πιο αποφασιστικά με τον υψηλόσωμο Νάνο να μην εκμεταλλεύεται τις στημένες φάσεις μπροστά από τα καρέ της Τεγέας με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 53’. Στο 67’ οι κυανόλεκοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Τζιανή από πολύ κοντά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή δύο λεπτά μετά με το πλασέ του Ζευκιλή να φεύγει άουτ. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε για γερά νεύρα με την Τεγέα να έχει μία ακόμα καλή στιγμή με τον νεαρό Δράνια και τον Ρούτση να τον σταματά εντυπωσιακά και την Δόξα λίγο αργότερα να έχει και τρίτο δοκάρι σε κοντινό σουτ του Τζιανή με το 1-1 να παραμένει εως το φινάλε.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Τεγέα-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.