Νικολάκου: Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Πατσαρίνος έχει αλλάξει άποψη για τις Αναπτυξιακές (video)

Νικολάκου: Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Πατσαρίνος έχει αλλάξει άποψη για τις Αναπτυξιακές (video)

Απρίλιος 27, 2015 - 20:02
1 σχόλια

Η αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Πελοποννήσου κυρία Ντίνα Νικολάκου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 27 Απριλίου, όπου, μεταξύ των θεμάτων στα οποία αναφέρθηκε, έκανε λόγο και για την επίσκεψη του επικεφαλής της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κυρίου Νίκου Πατσαρίνου στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Σημειωτέον ότι το δελτίο Τύπου της Αναπτυξιακής ανέφερε ότι ο κ. Πατσαρίνος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς το αντικείμενο της Τεχνικής Στήριξης ΟΤΑ, που παρέχει η εταιρείας μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας στους ΟΤΑ μετόχους της και τα αποτελέσματα αυτής, καθώς επίσης και για τις διαδικασίες στελέχωσης της εταιρείας, το οργανόγραμμα λειτουργίας και τις διαδικασίες οικονομικής διαχείρισης έργων και προγραμμάτων.

Επίσης, ο κ. Πατσαρίνος πληροφορήθηκε για τη δημιουργία άνω των 20 νέων θέσεων εργασίας με νέους επιστήμονες από την εταιρεία, κάτι που αποτελεί για την περιοχή σημαντική διέξοδο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας, ενώ οι εργαζόμενοι ζήτησαν την υποστήριξη του ρόλου των Αναπτυξιακών από τον κ. Πατσαρίνο.

Η κυρία Νικολάκου στησυνέντευξη ανέφερε τον προβληματισμό της σχετικά με τις διαπιστώσεις του κ. Πατσαρίνου,καθώς δεν μπορεί να κατανοήσει, όπως είπε, ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου δέχεται μια επίθεση σε υπερβολικό βαθμό, με μεγάλη συκοφαντία και σπίλωση σε σχέση με τη λειτουργία της μεγαλύτερης Αναπτυξιακής της Πελοποννήσου, στην οποία συμμετέχουν οι δήμοι και η ΠΕΔ μαζί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πιθανότατα ο κ. Πατσαρίνος έχει αλλάξει γνώμη για την Αναπτυξιακή ή αλλιώς γεννώνται πολλά ερωτηματικά, διότι από τη μία συκοφαντεί και ζητεί έγγραφα και από την άλλη μιλά με θερμά λόγια για την Αναπτυξιακή.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Πατσαρίνος έχει αλλάξει άποψη για τη λειτουργία των Αναπτυξιακών.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Nικολάκου για Επίσκεψη Πατσαρίνου στα γραφε


Υπάρχει 1 Σχόλιο

κ.Πατσαρίνο τι θα κάνετε, θα συνεχίσετε τις ενοχλητικές σας επερωτήσεις, θα ζητάτε στοιχεία και θα ελέγχετε την Περιφερειακή Αρχή ή θα κάνετε την <<κατσούλα>> από εδώ και στο εξής???? Η κυρία Νικολάκου, με τις συχνές παρεμβάσεις της, προσπαθεί να σας παροτρύνει να πείτε δημόσια ότι όλα στις Αναπτυξιακές είναι τέλεια και ήταν λάθος σας που αμφιβάλλατε. Προσπαθεί να σας τονίσει ότι όλα είναι <<δούνε και λαβείν>>, δηλαδή εμείς σας παρείχαμε τη στήριξη που θέλατε και μάλιστα πείσαμε και όλους τους Περιφερειάρχες στο θέμα των αποθεματικών, κάτι θα πρέπει να κάνετε και σεις για εμάς. Θέλουν να εξαλείψουν τον φόβο ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες και θα χαθούν κάποια κεκτημένα, γιαυτό και γίνεται λόγος και για κίνδυνο επανασύστασης και διατήρησης του κομματικού κράτους!!!!!!!!! Πουλιά στον αέρα πιάνει ο ΤΑΤ και βάζει την Ντινούλα να τα μαζεύει!!!! Τι νομίζατε δεν θα έφερνε τα πράγματα εκεί που θέλει? Ήσασταν γελασμένοι!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.