Η παράταση έργου στην ΕΟ Μεγαλόπολης- Ίσαρη έφερε ένταση στην οικονομική επιτροπή (video)

Η παράταση έργου στην ΕΟ Μεγαλόπολης- Ίσαρη έφερε ένταση στην οικονομική επιτροπή (video)

Αύγουστος 27, 2014 - 10:45
0 σχόλια

Συνεδρίασε την Τρίτη 26 Αυγούστου η Οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Πελοποννήσου συζητώντας για θέματα τα οποία είχαν να κάνουν με δημοπρατήσεις έργων.

 

Η ένταση όμως δεν έλλειψε από την προτελευταία συνεδρίαση καθώς το έργο «Βελτίωση βατότητας και ασφαλτόστρωση του δρόμου από Απιδίτσα προς  μονάδα ΔΕΗ (θέση Παρασποριά) από ΕΟ Μεγαλόπολης- Ίσαρη, προϋπολογισμού 150 χιλιάδων ευρώ, από πιστώσεις 3ου λιγνιτόσημου»

Το  θέμα είχε να κάνει αν με το αν πρέπει να δοθεί παράταση στο έργο αυτό ή να δοθεί κάποια έκπτωση στον ανάδοχο του έργου. Το ενδιαφέρον την επιτροπής εστιάστηκε στο να μην χαθεί το οδικό έργο αυτό το οποίο θα βελτίωση την πρόσβαση στην περιοχή.

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν όταν ο ανάδοχος ζήτησε παράταση για την ολοκλήρωση του έργου σε ένα δρόμο το οποίο οποίος δεν έχει παρά δέκα μέρες δουλειά.

Η ένταση συνεχίστηκε μεταξύ της κ. Νιολάκου προέδρου της οικονομικής επιτροπής και του κ. Ντάνου αντιπροέδρου ο οποίος και διαμαρτυρόμενος αποχώρησε από την αίθουσα.

Ύστερα από διαλογική συζήτηση το έργο πήρε παράταση χωρίς αναθεώρηση έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Tελευταία συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.