«Αρνούμαστε να γίνουμε εξιλαστήρια θύματα για να κρύψουν την αδυναμία τους κάποιοι στην Δόξα»

«Αρνούμαστε να γίνουμε εξιλαστήρια θύματα για να κρύψουν την αδυναμία τους κάποιοι στην Δόξα»

Οκτώβριος 30, 2022 - 09:23
6 σχόλια

Τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές της Δόξας Μεγαλόπολης οι Σταύρος Δημητρέλης, Απόστολος Παναγιωτόπουλος, Πάνος Αντώνακας και Μίλτος Μοσχίδης πήραν θέση με κοινή τους προσωπική ανακοίνωση για να όσα έχουν συμβεί σε διοικητικό επίπεδο στην ομάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

Έστω και καθυστερημένα θέλουμε να ακουστεί και η δίκη μας άποψη για τα όσα συνέβησαν το φετινό καλοκαίρι στην ομάδα του Α.Ο.Μ Δόξα. Επειδή έχουν ακουστεί και ειπωθεί διάφορες ανυπόστατες απόψεις από την πλευρά της διοίκησης και άλλων εμπλεκομένων, θέλουμε να μάθει ο κόσμος πραγματικά τι συνέβη.

Το καλοκαίρι του 2021 μαζευτήκαμε τα περισσότερα μέλη της διοίκησης και τέσσερις από τους παλαιότερουςπαίχτες της ομάδας, επειδή ζητήθηκε η βοήθεια μας για μια ακόμα χρόνια με την γνωστή ρήση ότι “πρέπει να βάλουμε πλάτη”. Εμείς το πράξαμε για ακόμα μια σεζόν και με το παραπάνω και όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητής και παίχτες, φτιάξαμε ένα εξαιρετικό σύνολο από 22 ντόπιους, μικρούς και μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές και κάναμε τους πάντες να ασχολούνται θετικά με την ομάδα. Έως και την προτελευταία αγωνιστική μάλιστα η ομάδα μας διεκδικούσε το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Αντί λοιπόν να αξιοποιηθεί όλη αυτή η προσπάθεια προς το καλύτερο για την επόμενη σεζόν, μέλη της διοίκησης πριν ακόμα τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα, άρχισαν να διαδίδουν ότι έχουν κουραστεί, ότι η ομάδα δεν έχει μέλλον και ότι η ομάδα θα διαλυθεί η θα πέσει στη Β’ κατηγορία. Αναλώθηκαν σε κουβέντες του καφενείου και απλές ανακοινώσεις για τη γενική συνέλευση.

Μας κάλεσαν στα μέσα Ιουλίου για να τους προτείνουμε εμείς κάποια λύση και κάποια νέα πρόσωπα για την “νέα διοίκηση”, ώστε να συνεχίσει η ομάδα την πορεία της, γιατί οι ίδιοι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν και έπρεπε να βρεθεί λύση μέχρι τις επόμενες εκλογές, οι οποίες είναι να γίνουν το καλοκαίρι του 2023!!! Εμείς ρωτήσαμε γιατί δεν έγινε μια ανοικτή πρόσκληση προς όλους με τη λήξη του πρωταθλήματος (μέσα Μαΐου) αφού η διοίκηση έχει κουραστεί και δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει, πράγμα που είναι σεβαστό και απόλυτα κατανοητό. Έτσι θα γνώριζε όλη η πόλη ότι η ομάδα είναι στο χείλος του γκρεμού, και θα υπήρχε ο χρόνος να βρεθούν νέα άτομα για τη νέα διοίκηση ακόμα και με προσπάθεια των παιχτών. Η απάντηση ήταν “για δικούς μας λόγους”, τους οποίους δεν μάθαμε ποτέ!!!

Στην πρόταση μας να συνεχίσουμε με όσους μεγάλους θέλουν και όλους τους μικρούς παίχτες χωρίς υψηλές προσδοκίες, αλλά με στόχο την σωτηρία της ομάδας και την παράταση χρόνου μέχρι τις εκλογές, η απάντηση ήταν “ποιος ο λόγος; Τι θα αλλάξει μέχρι του χρόνου; Ποιος θα βρεθεί να ασχοληθεί;” Εν τελεί μείναμε εκεί και μαθαίναμε απόδιάφορα πηγαδάκια ότι ήταν Ειλημμένη η απόφαση να δήλωση συμμετοχή στο Β’ τοπικό. Ταυτόχρονα ρωτούσαν ορισμένους παίχτες αν θα συμμετείχαν σε αυτό το πρωτάθλημα.

Μετά από λίγες μέρες διαβάσαμε με μεγάλη θλίψη και την επίσημη ανάρτηση για την εθελουσία υποβίβαση της ομάδας. Μάλιστα με έκπληξη διαβάσαμε ότι ο υποβιβασμός στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής ήταν απόφαση της “νέας διοίκησης της ομάδας” που προφανώς και δεν υφίσταται. Θεωρούμε ότι ποτέ δεν υπήρχε πλάνο και γι’αυτό η ομάδα έφτασε σε αυτή την κατάσταση.

Κατά την άποψη μας θα έπρεπε: 1. Να βγει άμεσα η ανακοίνωση προς όλο τον κόσμο για τη δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε. 2. Να αξιοποιηθεί αυτό το εξαιρετικό ρόστερ με τους 22 ντόπιους ποδοσφαιριστές. 3. Να κατέβει η ομάδα στο Α’ Τοπικό με όποιον είχε διάθεση να βοηθήσει και αν έπεφτε αγωνίστηκα δεν θα μπορούσε να προσάψει κανείς τίποτα στη διοίκηση.

Διαβάζοντας στην πρόσφατη ανακοίνωση ότι στόχος της ομάδας είναι να ανεβεί και πάλι στο Α’ Τοπικό, είναι εύλογη απορία όλων μας γιατί τη ρίξατε μόνοι σας ενώ βρισκόταν ήδη σε αυτή την κατηγορία. Όσο για τους στρατιώτες υπήρχαν για πολλά χρόνια στην ομάδα, αγωνίστηκαν στα εύκολα και στα δύσκολα, “έβαλαν πλάτη” και έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα.

 Δεν θα γίνουμε όμως συμμέτοχοι στην πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας, ούτε θέλουμε να φαινόμαστε δήθεν σωτήρες όπως κάποιοι διατείνονται, ενώ οι ίδιοι οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο.

Εμείς έτσι ζήσαμε τα γεγονότα και ελπίζουμε να μην κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από αυτό το θέατρο του παραλόγου που έχει στηθεί στις πλάτες του ιστορικού Α.Ο.Μ ΔΟΞΑ. Τέλος, εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε πάντα στο πλευρό της ομάδας απ’ όπου και να μας ζητηθεί, αρνούμαστε όμως να αναλάβουμε ευθύνες άλλων που προσπαθούν να βρουν εξιλαστήρια θύματα για να κρύψουν την αδυναμία τους.

Σταύρος Δημητρέλης

Αποστόλης Παναγιωτόπουλος

Παναγιώτης Αντώνακας

Μίλτος Μοσχίδης

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Άμπαλοι

Εφτιαξαν.το.αρκαδικο.ποδοσφαιρο.τωρα.θα.φτιαξουν.και.τη.δοξα.μη.στενωχωριεσται

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.