Ασφαλτοστρώνεται όλος ο δρόμος προς την Αγία Θεοδώρα Βάστας (pics,vid)

Ασφαλτοστρώνεται όλος ο δρόμος προς την Αγία Θεοδώρα Βάστας (pics,vid)

Ιούνιος 29, 2019 - 15:50
0 σχόλια

Ένα ακόμα έργο στην Αρκαδία ολοκληρώνεται. Πρόκειται για το έργο της ασφαλτόστρωσης τμήματος του δρόμου προς την Αγία Θεοδώρα Βάστας, ενός θρησκευτικού και συνάμα τουριστικού προορισμού.

Στο δρόμο είχαν υλοποιηθεί κάποιες εργολαβίες και τώρα ολοκληρώνεται το έργο, με προϋπολογισμό 300 χιλιάδες ευρώ και πλέον ο δρόμος καθίσταται ασφαλής και άνετος για τους επισκέπτες της πανέμορφης περιοχής και ενός από πιο τουριστικούς προορισμούς της Αρκαδίας μας.

Οπως αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας

"Ένα έργο σημαντικό για την περιοχή παρά το γεγονός ότι κάποιοι τέτοια έργα τα χαρακτηρίζουμ μικρά... Εμείς όμως κάνουμε και μικρά και μεγάλα έργα, έργα που είναι απαραίτητα στους κατοίκους και βοηθούν τις μικρές κοινωνίες. Φεύγοντας αφήνουμε στην Αρκαδία πολλά έργα που θα έχουν υλοποιηθεί μέσα στο Καλοκαίρι (καθυστερήσαμε λόγω αλλαγής του νόμου περί δημοπρασιών), ενώ πολλά έργα θα μείνουν για να υλοποιηθούν από την επόμενη Περιφερειακή Αρχή. Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τους Αρκάδες (είτε μας στήριξαν είτε όχι), γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να πάει μπροστά και δεν κατανοούμε τις αντιδράσεις του νέου Περιφερειάρχη για τις προγραμματικές συμβάσεις που αφορούν σε έργα σημαντικά για την Αρκαδία. (Γιατί δεν μπορεί να πει κανείς ότι τα έργα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο ή ο δρόμος προς το Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη, δεν είναι σημαντικά έργα και είναι έργα ρουσφετολογικά... Όπως και το να πάμε νερό σε κτηνοτρόφους της Γορτυνίας...) Με την τελευταία εργολαβία που είναι σε εξέλιξη, προϋπολογισμού 300 χιλιάδων ευρώ, ολοκληρώνεται ο δρόμος (συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων) προς την Αγία Θεοδώρα Βάστας, ενός σημαντικού θρησκευτικού και τουριστικού προορισμού της Αρκαδίας. Παράλληλα στην περιοχή θα υλοποιηθεί και ο περιφερειακός δρόμος του χωριού, αφού δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση προς το πάνω μέρος του, φορτηγών και πυροσβεστικών οχημάτων. Επίσης μιλήσαμε και με τον Περιφερειακό Διοικητή της ΠΥ Πελοποννήσου ώστε να δει τι μπορεί να κάνει για να υπάρχει την καλοκαιρινή περίοδο μόνιμα πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή του Ίσαρη-Βάστα. Εμείς είμαστε και μετά τις εκλογές δίπλα στους Αρκάδες και από το μετερίζι που μας έταξαν θα προσπαθούμε για το καλύτερο για τον τόπο μας και θα παρακολουθούμε την πορεία υλοποίησης των 200 περίπου έργων που αφήνουμε σε εξέλιξη σε όλη την Αρκαδία (κάποια θα υλοποιηθούν εντός του Καλοκαιριού, ενώ κάποια μένουν για την νέα περιφερειακή αρχή)"

Ειδήσεις: 
Video: 

Ασφαλτοστρώνεται όλος ο δρόμος προς την Αγία Θεοδώρα Βάστας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.