Ανακοίνωση της Τεγέας για τα επεισόδια στο Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας

Ανακοίνωση της Τεγέας για τα επεισόδια στο Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας

Νοέμβριος 26, 2018 - 12:30
1 σχόλια

Με ανακοίνωση του ο Α.Ο. Τεγέας κάνει λόγω για ανάρμοστες συμπεριφορές και επεισόδια στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε για το Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας με τον Παναρκαδικό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Τεγέας

Το Δ.Σ του Α.Ο Τεγέας καταδικάζει τα επεισόδια που συνέβησαν χθες στον αγώνα της παιδικής μας ομάδας με την αντίστοιχη του Παναρκαδικού στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Θεωρούμε ότι το παιδικό πρωτάθλημα πραγματοποιείται ώστε οι νέοι αθλητές να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο, να διασκεδάζουν και μέσα από αυτό τον τρόπο στο μέλλον να είναι οι αθλητές οι οποίοι θα επανδρώσουν τις ομάδες της Αρκαδίας.

Είμαστε ιδιαίτερα λυπημένοι για το ατυχές χθεσινό περιστατικό και ελπίζουμε να ήταν μία ‘’έξαρση της στιγμής’’ η οποία έπρεπε να έχει αποφευχθεί. Οι άνθρωποι οι οποίοι τυγχάνουν να συνοδεύουν τις παιδικές ομάδες θεωρούμε ότι πρέπει να είναι περισσότερο εγκρατής  και να διδάσκουν στα νέα παιδιά εκτός από την τέχνη της μπάλας και την τέχνη της αυτοσυγκράτησης και της ευγενής άμιλλας διότι έχουν την ευθύνη ‘’αύριο’’ να δημιουργήσουν καλύτερους ανθρώπους πλην από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Το Δ.Σ του Α.Ο.ΤΕΓΕΑΣ  

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Επειδή ήμουν αυτόπτης μάρτυρας θέλω να εκφράσω τα Συγχαρητήρια στο Δ.Σ του Α.Ο. ΤΕΓΕΑΣ. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να επανακτήσει το κοινωνικό του πρόσωπο, σαν μέσο πολιτισμού, ανάδειξης υγιών συναισθημάτων και διάδοσης αθλητικού πνεύματος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.