Ελληνικής καταγωγής ο 17χρονος που σκόρπισε τον θάνατο σε σχολείο του Τέξας

Ελληνικής καταγωγής ο 17χρονος που σκόρπισε τον θάνατο σε σχολείο του Τέξας

Μάιος 19, 2018 - 13:24
0 σχόλια

Με καταγωγή από την Καρδίτσα, όπως αποκαλύπτουν τα διεθνή μέσα είναι ο 17χρονος που προκάλεσε το μακελειό στο σχολείο Santa Fe του Τέξας.

Ο Δημήτρης Παγουρτζής, αγαπούσε τα όπλα και μάλιστα λίγες μέρες πριν σκορπίσει τον θάνατο με απολογισμό 10 νεκρούς συμμαθητές και καθηγητές του και 10 τραυματίες, ανάρτησε στο facebook ένα μαύρο μπλουζάκι στο οποίο έγραφε “Born to kill”.

Κατά πληροφορίες μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ χρησιμοποίησε τα όπλα που είχε στην κατοχή του ο πατέρας του, μια καραμπίνα και ένα πιστόλι, ενώ μαρτυρίες από τοπικά μέσα σημείωναν ότι είχε πολλά χρόνια να επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του.

Ο 17χρονος είχε επίσης ανεβάσει φωτογραφίες με μια καμπαρτίνα την οποία φέρεται να φορούσε κατά τη διάρκεια του μακελειού και η οποία είχε ναζιστικούς σταυρούς και σύμβολα των ναζί, ενώ είχε αναρτήσει και φωτογραφίες με ένα ψεύτικο πιστόλι.

(Πληροφορίες: news247.gr)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.