Υποσχέσεις για καλύτερες συνθήκες κράτησης στις Φυλακές Τρίπολης από Φυτράκη - Γιαννακούρα (pics,vid)

Υποσχέσεις για καλύτερες συνθήκες κράτησης στις Φυλακές Τρίπολης από Φυτράκη - Γιαννακούρα (pics,vid)

Μάιος 31, 2018 - 17:00
0 σχόλια

Για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης μέσω μικρών έργων που πρέπει να γίνουν αλλά και δράσεων πολιτιστικού περιεχομένου συζήτησαν ο ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχης Φυτράκης και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγ. Γιαννακούρας κατά την επίσκεψή τους στις Φυλακές Τρίπολης την Τετάρτη 30 Μαΐου.

Ο κ. Γιαννακούρας δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Επ' ευκαιρία της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχη Φυτράκη, βρέθηκα την Τετάρτη το μεσημέρι , στις φυλακές της Τρίπολης.

Είχα την ευκαιρία να συζητήσω τόσο με τον κ. Φυτράκη, όσο και με τον Διευθυντή των φυλακών, αλλά και το προσωπικό θέματα στα οποία μπορεί να βοηθήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.

Μας ζητήθηκε μεταξύ άλλων να βοηθήσουμε στην σύνταξη μελετών για κάποια μικρά έργα, που είναι όμως απαραίτητα για την καλύτερη διαβίωση των κρατουμένων, καθώς και να συμβάλλουμε στην προσπάθεια εξωστρέφειας που επιδιώκεται, με την υλοποίηση δράσεων πολιτιστικού περιεχομένου.

Επεσήμανα πάντως πως η Αρκαδία έχασε την ευκαιρία που είχε, όσο και αν κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη, να έχει ένα κατάστημα φυλακών σύγχρονο που θα βοηθούσε και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας... Από τη στιγμή όμως που χάθηκε η ευκαιρία αυτή , οφείλουμε να συντηρήσουμε το υπάρχον κτίριο που χρονολογείται από το 1940.

Video: 

ΓΓ Υπ Δικαιοσύνης Ε. Φυτράκης- Β. Γιαννακούρας στις φυλακές Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.