Επικαιρότητα

Latest

Κτηματολόγιο: Στο Gov.gr Wallet των ιδιοκτητών τα ακίνητα

Στο Gov.gr Wallet θα ενσωματωθούν τα ακίνητα των πολιτών για τα οποία θα παρέχονται όλες οι πληροφορίες, ενώ voucher ύψους 2.200 ευρώ θα δοθεί στους συμβολαιογράφους για την απόκτηση τεχνολογικού εξοπλισμού.

Περισσότερα

Έκαναν τη νύχτα μέρα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον Τυρό (vid)

Σε έξαλλους πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στον Τυρό αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την Φιορεντίνα την οποία ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 κατακτώντας το Conference League.

Περισσότερα

ΟΠΕΚΑ: Ξεκινάει η πληρωμή για τα επιδόματα Μαΐου

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), ενημερώνουν ότι την Παρασκευή 31 Μαΐου, θα καταβληθούν τα επιδόματα για τον μήνα Μάϊο, συνολικού ύψους 316.726

Περισσότερα

Εξόρμηση στην Ευρυτανία του Αγίου Πνεύματος για τον ΕΟΣ

Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει εξόρμηση στην Ευρυτανία, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (22-23-24 Ιουνίου).

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ανάβαση στην κορυφή Καλιακούδα και via ferrata στο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς.

Περισσότερα

Συνελήφθη 54χρονος για κατοχή τσεκουριού και κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (29.5.2024) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσεκούρι, με μήκος λάμας -11- εκατοστά, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης,

Περισσότερα

Πανελλαδικές: Ομαλά κύλησε η πρώτη μέρα στα εξεταστικά κέντρα - 5.000 οι υποψήφιοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, σήμερα Πέμπτη 30 Μαϊου ο κ. Δημήτρης Οικονομόπουλος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, μίλησε για την διαδικασία και έστειλε το μήνυμά του στους υποψηφίους.

Περισσότερα

Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών του Δήμου Τρίπολης

Η διακήρυξη για την "Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών του Δήμου Τρίπολης".

Περισσότερα

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα

Το άνοιγμα της πλατφόρμας και η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2024 της ΔΥΠΑ αναμένεται το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου.

Περισσότερα

Ταµείο Επιχειρηµατικότητας: Ανοίγει η πόρτα σε 30.000 µικροµεσαίους για φθηνά δάνεια 2,2 δισ. ευρώ

Στο πλαίσιο του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ αναμένεται ότι θα διατεθούν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις δάνεια ύψους 2,2, δις.

Περισσότερα

«Ο λαός δεν νμομιμοποιεί τις πολιτικές ΕΕ και κυβέρνησης»

Όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν επισκεφτεί την Αργολίδα πολλά κυβερνητικά στελέχη, από υπουργούς και υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ μέχρι και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, με ένα και μοναδικό στόχο, να ζητήσουν την ψήφο του λαού στις ευρωεκλογές γι

Περισσότερα

Ζημιές, συνθήματα, αυτοκόλλητα στην «OPAP Arena» - Ξεκίνησε η αποκατάσταση του γηπέδου

Πολύ άσχημες εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας από την OPAP Arena, πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

Περισσότερα

Εντός συνδεδεμένης ενίσχυσης οι παραγωγοί μήλων Πιλαφά Τριπόλεως ΠΟΠ

Ερώτηση έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 3597/05-03-2024 σχετικά με το θέμα « Καταβολή συνδεδεμένης ενίσχυσης σε μηλοπαραγωγούς ΠΟΠ Τρίπολης » και την απάντηση από το αρμόδιο Υπουργείο.

Περισσότερα

Έρχεται το Θερινό Σχολείο Ρητορικής Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σε συνέχεια των δράσεων των Αγώνων Ρητορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τα «Εκ

Περισσότερα

Μία σύλληψη για εισαγωγή παράνομων γεωργικών φαρμάκων

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος συνελήφθη πρωινές ώρες την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, σε μεθοριακό σταθμό στη Βόρεια Ελλάδα, 63χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδ

Περισσότερα

Στο 10,8% η ανεργία τον Απρίλιο φέτος, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

Στο 10,8% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Απρίλιο εφέτος, έναντι του αναθεωρημένου προς τα κάτω 11,5% τον Απρίλιο 2023 και του αναθεωρημένου προς τα άνω 10,8% τον Μάρτιο 2024.

Περισσότερα

Σελίδες