«Ξεμπλόκαρε» το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

«Ξεμπλόκαρε» το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

Μάρτιος 21, 2023 - 16:16
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Από την Τρίτη 20 Μαρτίου το βράδυ οι δικαιούχοι του Τουρισμός για Όλους που αναδείχθηκαν με την κλήρωση του Ιανουαρίου λαμβάνουν μηνύματα και e mail για να ενεργοποιήσουν τα voucher. Οι ψηφιακές κάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταλύματα μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Το πρόγραμμα είχε «μπλοκάρει» για δύο μήνες.

Υπενθυμίζεται οτι η χρήση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται αποκλειστικά με ηλεκτρονικές συναλλαγές ή μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, δηλαδή μέσω ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία δίνεται η δυνατότητα απευθείας χρέωσης της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας με τη συμπλήρωση των στοιχείων της, ή με τη χρήση εφαρμογής σε ηλεκτρονική συσκευή που υποστηρίζει τη λειτουργία ανέπαφων συναλλαγών μέσω ασύρματης σύνδεσης δύο συσκευών με απλή επαφή ή προσέγγισή τους (τεχνολογία NFC – Near Field Communication).


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.