Ξεκίνησε το Τριήμερο Φεστιβάλ «2022 Αξίες για τους Νέους της Ευρώπης» στην Τρίπολη (pics,vid)

Ξεκίνησε το Τριήμερο Φεστιβάλ «2022 Αξίες για τους Νέους της Ευρώπης» στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 15, 2022 - 13:11
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το τριήμερο Φεστιβάλ «2022 Αξίες για τους Νέους της Ευρώπης» στην πόλη μας που συνδιοργανώνεται από το Sports and Cultural lab και το  ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου στα πλαίσια εορτασμού του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας, με την στήριξη του Δήμου Τρίπολης και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στα παιδιά των σχολείων παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που τους δίνονται μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων να ταξιδέψουν στο εξωτερικό είτε για εκπαίδευση είτε για εθελοντισμό είτε για εργασία.

Εκπαιδευτικός από το Γενικό Λύκειο Γερακιού, το οποίο ανήκει στο πρόγραμμα «Μικρά σχολεία με μεγάλες προσδοκίες» παρουσίασε με γλαφυρότητα το πώς το σχολείο τους κατάφερε με ανταλλαγές καθηγητών στο εξωτερικό να έρθει σε επαφή με άλλα σχολεία, να δημιουργήσει συνεργασίες και να ανταλλάξει με άλλους καθηγητές καλές πρακτικές.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με πεζοπορία στο Μαίναλο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκίνησε το τριήμερο Φεστιβάλ «2022 Αξίες για τους Νέους της Ευρώπης» στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.