Χαιρετισμός Παρασκευόπουλου στην ημερίδα με θέμα «αγουρέλαιο και ελιά» που διοργανώθηκε στο Ψάρι Γορτυνίας.

Χαιρετισμός Παρασκευόπουλου στην ημερίδα με θέμα «αγουρέλαιο και ελιά» που διοργανώθηκε στο Ψάρι Γορτυνίας.

Δεκέμβριος 12, 2010 - 21:32
3 σχόλια

«Η ελιά και το λάδι μας θα πρέπει να αποκτήσουν και να κατοχυρώσουν επωνυμία προέλευσης. Και θα είναι αυτό από τις πρώτες πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε στο δήμο Γορτυνίας από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Αυτό τόνισε σε μήνυμά του ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος στην ημερίδα της ΑΡΚΑΔΙΑΝΗΣ με θέμα «αγουρέλαιο και ελιά», που πραγματοποιήθηκε στο Ψάρι Γορτυνίας.

Στην εκδήλωση τον Παρασκευά Παρασκευόπουλο εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Γορτυνία νέα εποχή Κώστας Αλβενιώτης. Το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού έχει ως εξής:
«Θα ήθελα πάρα πολύ σήμερα να είμαι ανάμεσά σας, σε αυτήν την ωραία εκδήλωση για το αγουρέλαιο και την ελιά, στην οποία με εκπροσωπεί ο συνεργάτης – δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αλβενιώτης. Μια πρωτοβουλία που αντιστοιχεί σε έναν κρίκο της αναπτυξιακής αλυσίδας που δημιουργείται στην περιοχή μας από την καινοτόμα επιχειρηματική ομάδα της ΑΡΚΑΔΙΑΝΗΣ.

Τους τελευταίους μήνες, είχα την ευκαιρία και τη χαρά, ως υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας, να δουλέψω με τους συνεργάτες μου πάνω στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Γορτυνίας. Ο τόπος μας είναι ολόπλευρα προικισμένος και κρύβει τεράστια κοιτάσματα αναπτυξιακά. Δυστυχώς όμως, η οικονομική, κοινωνική και αναπτυξιακή υστέρηση δεν ήταν το αναπόφευκτο και το μοιραίο, αλλά αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών που εφαρμόσθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες.

Σήμερα, σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης, η Γορτυνία μπορεί να αναπτυχθεί. Ο τουρισμός, η κτηνοτροφία και η γεωργία μαζί με τις πράσινες δράσεις συγκροτούν ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό ανάγλυφο. Η Γορτυνία είναι ένα επώνυμο προϊόν, μια ισχυρή ετικέτα που μένει αραχνιασμένη στο ράφι.

Η δική σας πρωτοβουλία είναι πρωτοποριακή για την περιοχή. Είναι ένα μικρό ρυάκι, αλλά εξαιρετικά υποδειγματικό για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η Γορτυνία μας.

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε σταθερά στο πλευρό σας. Θα ενθαρρύνω και θα στηρίξω πρωτοβουλίες μακριά από τα αυτοδιοικητικά γραφειοκρατικά και κρατικά μοντέλα. Η ελιά και το λάδι μας θα πρέπει να αποκτήσουν και να κατοχυρώσουν επωνυμία προέλευσης. Και θα είναι αυτό από τις πρώτες πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε στο δήμο Γορτυνίας από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες της ημερίδας σας».

Παρασκευάς Παρασκευόπουλος
Σύμβουλος ανάπτυξης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού Γορτυνία νέα εποχή.


3 Σχόλια

1972-1982-1992-2012...ούτε σαράντα χρόνια δεν έκανες να τα θυμηθείς...Ρώτα εκείνους που σαπίζανε μέχρι να θυμηθείς ΕΣΥ τις ελιές...Αχ..ΔΕΝ μπορούμε να σε πιστέψουμε ότι και να πείς.Γενιές περάσανε μέχρι να θυμηθείς τη πατρίδα σου αδερφέέέ...Σήκω φέγα καημένε.Μάθαμε να ζούμε και χωρίς...εσένα !Κοίτα βάστα το λευκό πύργο μη πέσει !ΧΧΧαίρεται!

Θα στηρίξη μακριά από...κομματικά μοντέλα...!Ποιός ? Τό κομματικό στέλεχος !!!!! Αιντέέέ, τι θα ακούσουμε ακόμα .!!!

Έκτός από έλλειμμα δημοκρατικής συνείδησης έχεις και έλλειμμα γραμματικών γνώσεων. Αναφέρομαι στον σχολιαστή των σχολίων της 13ης Δεκεμβρίου, ο οποίος εκτός από τη διαφωνία του με το εκλέγειν δολοφονεί και την ελληνική γλώσσα.