Βραδιά αφήγησης γιορτινών παραμυθιών στον Πύργο της Λεβενταινας στην Καρύταινα

Βραδιά αφήγησης γιορτινών παραμυθιών στον Πύργο της Λεβενταινας στην Καρύταινα

Ιανουάριος 04, 2024 - 14:28
0 σχόλια

Βραδιά αφήγησης παραμυθιών από όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στην Καρύταινα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοινον Καρυτινων.

Ευχαριστούμε πολύ, όλους τους επισκέπτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας και την απόλαυσαν!!!

Ήταν τόσο μεγάλη η προσέλευση που,με μεγάλη χαρά, αποφασίσαμε να γίνουν δύο παραστάσεις για να μη φύγει κανείς παραπονεμένος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Λίλα Παναγουλοπούλου για τις μουσικές επιλογές και την επένδυση των παραμυθιών με συνοδεία φλογέρας και κιθάρας.

Η Ελένη Κουσκουρελου αφηγήθηκε τέσσερα γιορτινά παραμύθια από όλον τον κόσμο.

Ο Παναγιώτης Μάτσικας είχε αναλάβει τον φωτισμό και ο Τάσος Ταγκαλάκης το καλωσόρισμα των θεατών και την οργάνωσή τους σε δύο ομάδες!!

Οι θεατές ήταν υπέροχοι!!! Ανάμεσα τους παλιοί, αγαπημένοι μας, αλλά και καινούργιοι φίλοι.

Ο Πύργος εξαιρετικός και τα συναισθήματα που νιώσαμε όλοι μέσα σε αυτόν ήταν θαυμασμός, συγκίνηση, χαρά, γαλήνη, ευγνωμοσύνη.

Ευχαριστούμε θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και κυρίως την κα. Παπαδημητρίου Μαρίνα, αρχαιολόγο, για την παραχώρηση του χώρου, η οποία από την πρώτη στιγμή, θεώρησε την ιδέα μας εμπνευσμένη και με τη διακριτική της παρουσία συνέβαλε στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Οι στιγμές μοναδικές!!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Εις το επανιδείν!!!!!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.