Βόρεια Κυνουρία: Προληπτικά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού την Τετάρτη

Βόρεια Κυνουρία: Προληπτικά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού την Τετάρτη

Ιανουάριος 26, 2021 - 18:45
0 σχόλια

Ύστερα από την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στον Δήμο μας, έως σήμερα 26 Ιανουαρίου, ανέρχονται συνολικά σε 12.

Προκειμένου να εντοπίσουμε το μέγεθος της διασποράς που έχει γίνει την προηγούμενη περίοδο, αύριο Τετάρτη 27 Ιανουαρίου τρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στον Δήμο μας για την διενέργεια τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού:

  • 09:30 στην πλατεία Καρυτσιώτη στο Άστρος
  • 09:30 στην πλατεία της Κοινότητας Παραλίου Άστρους και
  • 12:00 στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Μελιγούς.

Προτρέπουμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ για την διενέργεια των τεστ, ώστε να εντοπιστεί και να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Όσοι προσέρχονται θα πρέπει να φορούν μάσκα και να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ ή τον αριθμό ταυτότητάς τους.

Τονίζουμε για άλλη μια φορά πως πρέπει να περιοριστούν, όσο το δυνατόν, οι μετακινήσεις και οι επαφές μεταξύ των πολιτών. Παράλληλα επισημαίνουμε πως είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους.

Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, να εφησυχάζουμε. Πρέπει όλοι να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να τηρούμε τα μέτρα και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Τηρούμε τα μέτρα προστασίας – μένουμε ασφαλείς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.